Wahoo

Compleet assortiment snel in huis!

Ten Tusscher is official partner van Wahoo. Vragen over de producten van Wahoo? Onze experts staan je graag te woord!

Lees meer
Wahoo?>

8 producten

per pagina

Wahoo KICKR CORE

De Wahoo KICKR CORE Trainer is dé nieuwe fietstrainer van Wahoo en positioneert zich tussen de scherp geprijsde KICKR Snap en KICKR Power Trainer. Met een zwaar vliegwiel, een vermogen van 1800 Watt en een maximale hellingsgraad van 16 procent doet deze krachtpatser nauwelijks onder voor de toptrainer van Wahoo, maar u kan toch een trainer verwachten met een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Wahoo KICKR 5.0

Geheel vernieuwd in 2018 is de Wahoo KICKR meer geavanceerd dan ooit! Met de nieuwe as-afstanden (12×142 en 12×148) is hij geschikt voor het binnen trainen met praktisch iedere fiets. Deze professionele trainer is van alle markten thuis. Zeer accurate metingen op allerlei belangrijke gebieden, werkt samen met een grote diversiteit aan software.

Wahoo KICKR Climb

De Wahoo KICKR Climb brengt indoor trainen naar een nieuwe dimensie. Met de KICKR Climb beweegt jouw fiets mee met de helling van het parcours waar je virtueel over fiets. De maximale stijging is 20%. De maximale daling is 10%. Met dit vernuftige stukje techniek kun je fysiek en mentaal tot in de puntjes voorbereiden om iedere klim aan te vallen.

Wahoo KICKR Snap

De Wahoo KICKR Snap geeft je de volle controle over de trapweerstand en zorgt voor een betrouwbare meting van het vermogen. De nieuwe fietstrainer die eenvoudig verbinding maakt met smartphones, tablets en computers. Via apps of software kun je de intensiteit monitoren en eventueel aanpassen.

Wahoo KICKR Bike

De ultieme indoor fietservaring hebben? De Wahoo KICKR Bike is absoluut de fietstrainer die het buitenfietsen zo realistisch mogelijk naar binnen haalt. Door alle ervaringen van de Wahoo KICKR en de Wahoo KICKR Climb is Wahoo tot een volledige fiets gekomen voor indoor training.

Wahoo Headwind

Wil jij efficiënter fietsen en niet volledig doorweekt van het zweet van je fiets afstappen na een ritje op Zwift dan is de Wahoo Headwind perfect voor jou. Het is namelijk de ventilator die je kunt koppelen met je Wahoo hartslagmeter, snelheidssensor of Wahoo fietstrainer? Dan denk je misschien wat kan ik daarmee? Doordat de Wahoo Headwind ziet dat je meer inspanning levert doordat je hartslag omhoog gaat, zal de Headwind voor meer ventilatie zorgen. Bovendien is het ook mogelijk om het in te stellen op snelheid.

Wahoo KICKR Rollr

De Wahoo KICKR Rollr is de slimme rollentrainer van Wahoo. Volledig compatibel met 3rd party trainingsapps en dus gemakkelijk in te zetten als trainer voor je paincave. Grote voordeel van de rollentrainer is dat je de fiets in z'n geheel erop kunt plaatsen. Geen achterwiel eruit. Gewoon plaatsen, aanzetten en gaan! Nog een voordeel is dat je na je training makkelijk de fiets van je partner erop kunt zetten, zodat de volgende training direct kan volgen. Zonder gedoe en vooral zonder extra cassette en/of adapters! De Rollr heeft een maximale stijging van 10% en maximaal wattage van 1500 watt.