Trek Verve

Fiets met gemak en plezier

Met de Trek Verve hybride fiets je met een stijlvolle en sportieve fiets. De Trek Verve is gemaakt om meer buiten te komen en bieden vertrouwen op het asfalt en paden. De fiets is beschikbaar in standaard framestijl als lage instap. Alle modellen zijn voorzien van een Alpha Gold Aluminium frame met daarbij bevestigingspunten voor een drager en spatborden. Deze serie van Trek is beschikbaar in de Verve 1, 2 en 3. Bekijk de hybride fietsen en ontdek welke het beste bij jou past.

Lees meer

2 producten

per pagina

Comfortabele <strong>Trek Verve</strong>

Comfortabele Trek Verve

Comfort is wat de Trek Verve kenmerkt. Elk onderdeel van deze hybride fiets, van zadel tot stuurpen, geven je het vertrouwen om met plezier, gemak en eenvoud te fietsen. De framegeometrie biedt je een comfortabele fietshouding wat zorgt voor ontspanning in armen en rug, over diverse terreinen. 

Stabiel en vertrouwen

De Verve hybride stadsfiets heeft bredere banden welke je extra stabiliteit en grip geven. De Trek Verve is voorzien van schijfremmen voor alle weersomstandigheden om altijd makkelijk je snelheid aan te passen. De ergonomische handvatten van de Verve voelen natuurlijk aan, waardoor je handen minder snel moe worden.