Trek District

Fietsen voor alledaags gebruik

Met de Trek District stadsfietsen heeft Trek een serie uitgebracht van fietsen voor alledaags gebruik. Deze stijlvolle en onderhoudsarme stadsfietsen zijn zeer gebruiksvriendelijk en comfortabel. Een perfecte fiets voor iemand die een snelle rit wil doen naar de supermarkt of familie. Met deze fiets hoef je je geen zorgen te maken om ingewikkelde onderdelen, maar maak je gebruik van slimme onderhoudsarme onderdelen.

Lees meer

8 producten

per pagina

Comfortabel fietsen <strong>in jouw district</strong>

Comfortabel fietsen in jouw district

De Trek District biedt zoals gezegd een ontspannen zitpositie, heeft brede banden, krachtige remmen, zacht zadel en ergonomische handvatten wat samen voor heerlijke comfort zorgt. Sommige modellen hebben zelfs een geveerde voorvork en verende zadelpen. Daarnaast is de fiets voorzien van technische gemakken zoals de naafdynamo zodat je altijd licht hebt en een eenvoudig intern versnellingssysteem voor moeiteloos schakelen. 

Tot slot is elke Trek District is uitgerust met een fietsstandaard, bagagedragers en een MIK-geschikte achterdrager zodat je in alle weersomstandigheden kunt fietsen. De District serie is beschikbaar in de frametypes standaard, stagger en lage instap. Kies tussen de 4 versies van de District waarbij de District 1 standaard is uitgerust met een Alpha Smooth Aluminium frame en de District 3 en 4 hydraulische schijfremmen hebben.