Trek stadsfietsen

High-end stadsfietsen

Op zoek naar een Trek stadsfiets? Ten Tusscher is officieel Trek dealer en specialist in de high-end stadsfietsen van Trek! Trek stadsfietsen staan bekend om de veelzijdigheid en sportief uiterlijk.

Lees meer

Hybride stadsfietsen

Hybride stadsfietsen

Eigenlijk focust Trek zich met name op de hybride stadsfietsen. De fietsen kenmerken zich door de onderhoudsarme aandrijving, eenvoudige interne SHimano versnellingssysteem en zoals altijd een levenslange garantie dus betrouwbaarheid. De Trek stadsfietsen zijn veelal beschikbaar in de frametypes standaar, stagger en lage instap. Bepaalde modellen zijn uitgerust met een comfortverhogende geveerde voorvork en verende zadelpen.

Series binnen de Trek stadsfietsen

Bij fietsenwinkel Ten Tusscher vind je de volgende series aan Trek stadsfietsen. 

Trek Verve stadsfietsen

Met de Trek Verve hybride fiets rijd je elke dag met gemak en plezier. De stijlvolle en sportieve uitstraling laten je schitteren tijdens een stadsrit. De Trek Verve is gemaakt om meer buiten te komen en bieden vertrouwen op het asfalt en paden.

Trek District stadsfietsen

Met de Trek District stadsfietsen heeft Trek een serie uitgebracht van fietsen voor alledaags gebruik. Deze stijlvolle en onderhoudsarme stadsfietsen zijn zeer gebruiksvriendelijk en comfortabel. Een perfecte fiets voor iemand die een snelle rit wil doen naar de supermarkt of familie.