Trek Madone

De Trek Madone racefiets is een klasse apart

Dit racemonster is snel, licht, soepel en gemaakt om je alle voordelen te geven in snelheid en stuurgedrag. Van de meest verfijnde racefietsen ter wereld is de Trek Madone de enige die een optimale mix biedt van geavanceerde aerodynamica, superieure rijkwaliteiten en onovertroffen integratie.

Lees meer

5 producten

Vanaf € 10.999,00
Vanaf € 5.099,00
Vanaf € 7.099,00
Vanaf € 10.099,00
per pagina

Aerodynamica en ultralicht: <strong>Madone </strong>

Aerodynamica en ultralicht: Madone

Niemand kan beter overweg met carbon dan Trek. Dankzij het OCLV-proces heeft Trek een lichtgewicht racefiets gebouwd met superieure rijeigenschappen en geavanceerde aerodynamische prestaties. De 800 Series OCLV carbon Madone is 30% sterker dan de voorgaande carbon frames van Trek. De Trek Madone beschikt over de meest geavanceerde aerodynamica dankzij de exclusieve Kammtail Virtual Foil buisvorm. 

De volledige geïntegreerde IsoSpeed decoupler absorbeert vermoeiende hobbels in het wegdek, zodat je langer fit blijft. Elk element van de Madone is gericht op een ongekende mate van integratie waardoor de Madone de snelste en meest geavanceerde keuze op de weg is. 

De <strong>Trek Madone </strong> familie

De Trek Madone familie

Trek Madone SLR

De koning onder de Madone collectie biedt een ultralicht frame van 800 series OCLV carbon en dus het lichtste frame van Trek ooit. Je hebt in deze serie nog de keuze tussen onder andere een SLR met Dura-Ace Di2 afmontage of de crème de la crème: SRAM Red eTap AXS. Dé aero racefiets voor professionals! 

Trek Madone SL

De Madone SL is beste keuze als je wel de topkwaliteit van deze serie wilt voelen, maar voor een scherpere prijs. Het verschil zit hem in het carbon frame welke bij de Marone SL serie van 500 series OCLV carbon is. Verder beschikt hij over dezelfde kenmerken als de SLR.