Trek Madone

De Trek Madone racefiets is een klasse apart

Dit racemonster is snel, licht, soepel en gemaakt om je alle voordelen te geven in snelheid en stuurgedrag. Van de meest verfijnde racefietsen ter wereld is de Trek Madone de enige die een optimale mix biedt van geavanceerde aerodynamica, superieure rijkwaliteiten en onovertroffen integratie.

Lees meer

Producten 1-11 van 12

Vanaf 5.099,00
Vanaf 10.099,00
Vanaf 6.959,00 Normale prijs 7.999,00
Vanaf 5.279,00 Normale prijs 5.999,00
Pagina
per pagina

Trek Madone 2023

De Trek Madone van 2023, betiteld als gen 7, is nóg sneller en aerodynamischer gemaakt. Hoe? Onder meer door IsoSpeed sneller te maken. De IsoFlow opening onder de zadelpen is niet alleen een aerodynamisch hoogstandje, maar het biedt ook nog steeds de comfort die IsoSpeed al bood.

Afmontage met elektronisch schakelen is de standaard. Deze gen 7 is verkrijgbaar als SLR 9, SLR 8, SLR 7 en SLR 6. Momenteel is er nog geen SL-versie, maar wie weet in de nabije toekomst? ...

Alles over de nieuwe Madone

Bekijk onderstaande video om je verder te laten overtuigen door de Madone SLR van 2023. Nog niet genoeg inspiratie? Lees dan onze blog over de Madone gen 7 door op de button onderaan te klikken.

 

 

Naar Trek Madone gen 7 blog

De <strong>Trek Madone </strong> familie

De Trek Madone familie

Trek Madone SLR

De koning onder de Madone collectie biedt een ultralicht frame van 800 series OCLV carbon en dus het lichtste frame van Trek ooit. Je hebt in deze serie nog de keuze tussen onder andere een SLR met de hoogwaardigste Shimano of SRAM afmontage, Dura-Ace Di2 of Red eTap AXS. Dé aero racefiets voor professionals!

Trek Madone SL

De Madone SL is beste keuze als je wel de topkwaliteit van deze serie wilt voelen, maar voor een scherpere prijs. Het verschil zit hem in het carbon frame welke bij de Madone SL serie van 500 series OCLV carbon is. Verder beschikt hij over dezelfde kenmerken als de SLR.

Kammtail Virtual Foil profiel

Getest en goedbevonden bij (virtuele) windtunneltesten en testen op de baan: de KVF-buizen en voorvorken. Op basis van data uit het lab en met behulp van het Computational Fluid Dynamics (CFD)  computerprogramma zijn de aerodynamische KVF-buizen ontwikkeld. 

Technisch gezien is KVF een afgekort profiel dat bij zijwind goed presteert door een vleugelprofiel. Het is licht en stijf en zorgt bovendien voor meer comfort en extra verticale flexibiliteit.