Trek Émonda

Zo licht als een veertje, zo snel als een F1-wagen!

De Trek Émonda is de lichtste productiefiets ooit gemaakt, de hele Émonda-lijn is waanzinnig licht met verbluffende rijeigenschappen en prestaties waar je U tegen zegt!

Lees meer

12 producten

Vanaf € 8.599,00
Vanaf € 1.949,00
Vanaf € 2.999,00
Vanaf € 3.799,00
Vanaf € 4.299,00
Vanaf € 4.699,00
Vanaf € 6.699,00
Vanaf € 5.299,00
Vanaf € 4.999,00
Vanaf € 9.499,00
Vanaf € 3.499,00
per pagina

 <strong>Trek Émonda </strong> als klimfiets en snelheidsduivel

Trek Émonda als klimfiets en snelheidsduivel

De Trek Émonda is de ultieme lichtgewicht racemachine die de grenzen verlegt van wat mogelijk is op het vlak van gewicht en prestaties. Trek heeft met de Émonda racefiets de balans gevonden tussen lichtgewicht en efficiënte buisvormen. Hoe meer aerodynamica in het frame, hoe meer gewicht er doorgaans bij komt. Maar niet bij de Émonda: slechts 700 gram bij de SLR versie mede dankzij het OCLV 800 carbon frame.

Alle modellen hebben schijfremmen voor nog snellere afdalingen en meer controle bij ieder weertype. Diverse modellen zijn voorzien van carbon wielen en complete groepsets voor de om het compleet te maken. Trek heeft met de Émonda hun snelste klimfiets ooit gemaakt dankzij het extreem lage gewicht, geavanceerde aerodynamica en functionele componenten. Niet voor niets is de Émonda de favoriet onder profs zoals Nibali en Mollema. En met de levenslange Trek-garantie heb jij met de Trek Émonda een racefiets voor het leven! 

De Trek Émonda <u>familie</u>

De Trek Émonda familie

Trek Émonda SLR

De snelste klimfiets met het lichtste carbon. Het 800 Series OCLV frame weegt minder dan 700 gram. Voorzien van een Bontrager Aeolus RSL stuur/stuurpen combo en Bontrager Aeolus RSL 37 carbon wielen. 

Trek Émonda SL

De Trek Émonda SL heeft exact dezelfde frame vormen als de SLR en dus ook bijzonder aerodynamisch. Het verschil zit hem in het frame welke bij de SL van OCLV 500 Series is gemaakt om zo de snelheid van deze topserie voor meer fietsers haalbaar te maken. 

Trek Émonda ALR

De aluminium fiets van de Emonda familie, waardoor hij budgetvriendelijk is. En aluminium hoeft niet zwaar te zijn bij Trek, namelijk nog geen kilo zwaarder dan een carbon SL6 versie van Émonda.