Trek Domane

De Trek Domane, de racefiets die alles heeft!

Snelheid, ongelofelijk veel comfort en stabiliteit. De endurance racefiets om de lange ritten comfortabel en met nog meer plezier extra kilometers maken! Hoezo overleven? Overwinnen, daar is de Domane voor!

Lees meer

Producten 1-11 van 16

Pagina
per pagina

Efficiëntie en souplesse:  <strong>Domane </strong>

Efficiëntie en souplesse: Domane

Trek Domane haalt het maximale uit elke pedaalslag: met een verbazingwekkende krachtoverbrenging en 30% meer laterale stijfheid dan de concurrentie. Geen verspilling, pure winst. Lange dagen en ruwe wegen leggen het af tegen de IsoSpeed technologie. Met IsoSpeed werkt je frame samen met de weg in plaats van ertegen. De innovatieve decoupler zorgt voor meer verticale flexibiliteit, zodat je sterker en langer rijdt. Door de uitgebalanceerde, stabiele wedstrijd geometrie en geïntegreerde chainkeeper kun je met de Domane uitstekend sturen en foutloos schakelen op elke weg, onder elke belasting. De Trek Domane heeft alle remkracht die je wenst en die je nodig hebt door de soepele schijfremmen voor alle weersomstandigheden of lichtgewicht cantilevers. 

Over kasseien razen, beklimmingen opvliegen en afdalen op weg naar een heroïsche zege. Fabian Cancellara en Elisa Longo Borghini  gingen je voor. 

De Trek Domane <strong>familie</strong>

De Trek Domane familie

Trek Domane SLR

Dit topmodel uit de Trek Domane collectie biedt een ultralicht frame van 700 series OCLV carbon, IsoSpeed voor en een verstelbare variant achter. Daarnaast heeft hij een innovatieve ingebouwde opbergruimte in het frame. 

Trek Domane SL

De Domane SL is een wielrenfiets voor prestaties en een interessante prijs. Hoogwaardig frame van 500 series OCLV carbon en ook voorzien van IsoSpeed voor en achter én interne opslagruimte. 

Domane SLR en SL video

Trek Domane AL

De aluminium versie van de Domane familie. Hiermee veelzijdig, comfortabel en betaalbaar. Het licht metalen frame heeft een endurance geometrie. Geniet daarnaast van een IsoSpeed carbon voorvork en krachtige schijfremmen. Kies voor de Trek Domane AL 2, AL 3, AL 4 of AL 5. De AL 2 is de meest betaalbare variant, met Shimano Claris groepset. De AL 5 komt met Shimano 105 groepset.

Trek Domane+ elektrische racefietsen

Ontdek ook de high performance e-racefietsen van Trek met de Trek Domane+ LT en Trek Domane+ ALR serie. De LT is Trek’s lichtste e-racefiets ooit met slechts 13,56 kg en de ALR is de aluminium variant.