Trek racefietsen

Specialist in high-end racefietsen

Op zoek naar een Trek racefiets? Ten Tusscher is officieel Trek dealer en specialist in de high-end racefietsen van Trek!

Lees meer

Producten 1-11 van 34

Vanaf € 779,00 Normale prijs € 974,00
Vanaf € 1.149,00
Vanaf € 1.486,00 Normale prijs € 1.749,00
Vanaf € 2.761,00 Normale prijs € 3.249,00
Vanaf € 4.299,00
Vanaf € 6.299,00
Vanaf € 7.599,00
Vanaf € 1.949,00
Vanaf € 2.549,00 Normale prijs € 2.999,00
Pagina
per pagina

<strong>Racefietsen</strong> van Trek

Racefietsen van Trek

Trek racefietsen staan bekend om zijn innovativiteit en kwaliteit. Het Amerikaanse merk was één van de eerste fabrikanten die zich ging specialiseren in carbon racefietsen. Maar ook de aluminium racefietsen worden telkens weer geavanceerder dan voorheen met het Alpha Aluminium frame. Met IsoSpeed heeft Trek antwoord gegeven op de vraag hoe je een fietsframe stijf genoeg krijgt zodat het efficiënt is, en toch meegevend is om de schokeffecten van hobbelige wegen op te vangen. En zo zijn er nog veel meer technische hoogstandjes te noemen waarom een Trek racefiets altijd de beste keuze is.

Soorten Trek racefietsen

Trek kent een brede collectie van top kwaliteit racefietsen. De snelle: de Aero racefietsen van de Madone serie. Ontworpen om door de wind te snijden. De lichte: de lichtgewicht klimfietsen zoals de Émonda serie. Allround: de endurance racefietsen uit de Domane serie. Gemaakt voor langere ritten op verschillende soorten ondergrond. Ideaal ook voor de beginnende wielrenner. De Trek gravelbikes bedienen weer een heel andere doelgroep, namelijk die van avonturiers! En tegenwoordig mogen de elektrische racefietsen van Trek ook niet ontbreken. Voor net dat steuntje in de rug om snellere fietsers bij te kunnen houden of om simpelweg meer te genieten van jouw lange fietstochten.

Series binnen de Trek racefietsen

De Trek racefiets modellen worden per serie verdeeld in diverse klasses, namelijk de SLR, SL, ALR en AL. De SLR en ALR zijn het meest geavanceerd en met de hoogste technologie aan boord. De SL en AL zijn de basisvarianten, waarbij de A staat voor de aluminium racefietsen. Bij fietsenwinkel Ten Tusscher vind je de volgende series aan Trek racefietsen. 

Trek Madone aero racefietsen

Dé samensmelting van kracht, aerodynamica, rijkwaliteit en de beste techniek voor handen. De allersnelste fiets die ooit ontwikkeld is. Elke watt aan vermogen die je levert wordt op de Trek Madone gebruikt om harder te gaan. Race ontzettend hard op deze Trek Madone aerobike mét comfort!

Trek Émonda prestatiegerichte racefietsen

Zo licht als een veertje en zo snel als een F1 wagen! De Trek Émonda is de lichtste productiefiets ooit gemaakt, de hele Émonda-lijn is waanzinnig licht met verbluffende rijeigenschappen en rijprestaties waar je U tegen zegt!

Trek Domane all-round racefietsen

De Trek Domane, de fiets die alles heeft! Snelheid, ongelofelijk veel comfort en stabiliteit. De fiets om de lange ritten comfortabel en met nog meer plezier extra kilometers maken, de Domane haalt het maximale uit elke pedaalslag! Hoezo overleven? Overwinnen, daar is de Domane voor!