Trek X-Caliber

Efficiëntie en ervaring, de Trek X-Caliber is verslavend

Race over trails en verbeter je techniek met de X-Caliber! Geweldig voor alle mountainbike ritten die je op de planning hebt!

Lees meer

4 producten

Vanaf 1.149,00 Normale prijs 1.349,00
Vanaf 1.649,00
Vanaf 1.299,00 Normale prijs 1.499,00
per pagina

<strong>Trek X-Caliber</strong> frame en rijeigenschappen

Trek X-Caliber frame en rijeigenschappen

De basis van de X-Caliber is het lichte en mooi afgewerkte aluminium frame dat dankzij haar uitstekende geometrie zorgt voor perfecte rijeigenschappen. De fiets is wendbaar en stabiel en geeft een veilig gevoel onder alle omstandigheden. De Trek X-Caliber maakt gebruikt van Trek haar eigen Smart Wheel Size, dit betekent dat iedereen een fiets kan krijgen in zijn of haar maat met bijbehorende wielmaat (27,5 inch of 29 inch). De X-Caliber is ook prima te gebruiken als fiets voor dagelijks gebruik dankzij de bevestigingspunten voor een bagagedrager, spatborden en een standaard.

Op iedere Trek X-Caliber zitten hoogwaardige onderdelen van Shimano of SRAM. De modellen beschikken over luchtgeveerde voorvorken van Rock-Shox, uitstekende Bontrager componenten zoals stuur, stuurpen, zadelpen etc. En Bontrager Tubeless wielen. De X-Caliber serie bestaat uit de modellen 7, 8 en 9 en verschillen in groepsets en onderdelen als voorvork en wielen. Ben je op zoek naar een uitstekende aluminium mountainbike? Kom dan snel een keer langs bij Fietsenwinkel Ten Tusscher in Enschede of Almelo.