Trek Top Fuel

De snelle, veelzijdige keuze voor de kenner!

De Trek Top Fuel is een topmodel Full Suspension mountainbike. Verfijnd en doordrenkt met de nieuwste technologie, om deze full-suspension nog harder te laten gaan! Dubbel zo stijf om u nog beter over de trails te laten vliegen!

Lees meer

3 producten

Vanaf € 2.999,00
Vanaf € 3.799,00
per pagina

<strong>Top Fuel</strong>: Trailbike en cross-country

Top Fuel: Trailbike en cross-country

Deze 29er mountainbike is uitermate geschikt voor zowel downhill als uphill. De full suspension MTB is enorm wendbaar, lichter en agressiever dan andere mountainbikes. Het beste van 2 werelden, snelheid en flexibel. Dankzij het lichte frame (carbon of aluminium) schiet je vooruit. En de geometrie biedt meer ontspanning tijdens lange afdalingen vanwege meer dan 10 mm groter bereik per maat dan de vorige Top Fuel voor meer vertrouwen. De balhoofdhoek is 1,5 graden vlakker dan eerdere modellen, waardoor hij stabieler is bij hoge snelheden. Met Mino Link kun je je framegeometrie onderweg precies afstellen op je eigen rijstijl. 

De Trek Top Fuel mountainbikes hebben een 120 mm voorvork en 115 mm veerweg achter. Alle modellen hebben een interne opbergruimte voor gereedschap en andere spullen. Ook past Bontragers BITS-gereedschaptas er helemaal in. Ben jij overtuigd geraakt? Kom dan langs bij fietsenwinkel Ten Tusscher in Enschede of Almelo en maak een proefrit!