Trek Supercaliber

Het beste van twee werelden

De perfecte combinatie van een hardtail en een full-suspension mountainbike, dat is wat Trek met de Supercaliber heeft ontwikkeld. Met de 6 cm veerweg heeft u de tractie en comfort van een volgeveerde mountainbike maar doordat ze minder draaipunten en links hebben gebruikt voelt de Supercaliber qua snelheid als een hardtail maar met het comfort van een full-suspension. 

Lees meer

5 producten

per pagina

<strong>Trek</strong> <u>Supercaliber</u>: Dé lichtgewicht mountainbike

Trek Supercaliber: Dé lichtgewicht mountainbike

Dankzij Trek haar eigen ontwikkelde IsoTrut systeem dat een veerweg biedt tot 60 mm en de draaipuntloze staande achtervorken die soepel mee veren op ieder terrein is de Supercaliber met zekerheid een van de beste mountainbikes die op dit moment te koop is. Elke Trek Supercaliber is gemaakt van Trek haar eigen OCLV carbon, daarnaast is ieder frame uitgerust met een aantal Trek innovaties. Denk hierbij aan het Knock Block systeem dat voorkomt dat bij een valpartij je stuur het frame beschadigt, de Straight Shot onderbuis die extra stijfheid biedt en de Control Freak kabelgeleiding.

Aandrijving en <u>Slimme</u> software op de <strong>Supercaliber</strong>

Aandrijving en Slimme software op de Supercaliber

De Supercaliber is het neusje van de zalm van Trek en dit zie je terug in de onderdelen die op ieder type worden gebruikt. Alle Supercaliber’s zijn uitgerust met hoogwaardige Bontrager onderdelen zoals stuur, stuurpen en zadelpen. Daarnaast beschikt ieder model standaard over Bontrager carbon wielen. Trek maakt gebruik van verschillende topgroepen van Shimano en Sram. Kortom, wil je een fiets die de snelheid heeft van een hardtail maar het comfort biedt van een full-suspension? Dan moet je de Trek SuperCaliber bij Ten Tusscher in Enschede of Almelo komen bekijken!