Trek Rail

Ervaar de trails nóg meer

Ontdek de full-suspension elektrische mountainbike Trek Rail. Je gaat sneller, fietst met meer vermogen en ondersteuning en maakt nog meer kilometers en alle denkbare terreinen.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

 <strong>Trek Rail:</strong> De full suspension <u>e-mountainbike</u>

Trek Rail: De full suspension e-mountainbike

De Trek Rail serie is er voor hen die volledig op willen gaan in de mountainbike trails. Liefhebbers beschrijven deze E-MTB als een genot voor de endurancerijders mede dankzij het sterke motorvermogen en natuurlijk de RockShox schokdemper achter en verende voorvork. Fiets met meer vermogen dankzij de Bosch Performance CX motor en accu welke tot 80 kilometer of 5 uur continue ondersteuning biedt. Cross over ruige paden en duik afdalingen in als nooit tevoren. 

Profiteer van Trek’s Removable Integrated Battery systeem waarmee je eenvoudig je accu uit het frame haalt om op te laden of op te bergen, maar vooral verborgen en beschermd te houden in de fiets. Je hebt bij de Trek Rail bovendien keuze uit een E-MTB met Bosch Smart System. Met dit slimme systeem heb je connectiviteit en meer personalisering van je accu. Middels de eBike Flow app pas je de ondersteuning aan naar jouw wens zodat je meer geholpen wordt of juist stroom kunt besparen. Tevens beschikt het over opname van rit- en fitnessdata en Trek-integratie.