Trek Procaliber

De schrik van alle andere mountainbike hardtails!

De Trek Procaliber is terug om weer te gaan heersen! Een compleet nieuwe hardtail met Trek IsoSpeed technologie voor een soepel sturende en snelle mountainbike!

Lees meer

8 producten

Vanaf € 1.639,00 Normale prijs € 2.049,00
Vanaf € 2.499,00
Vanaf € 3.299,00
Vanaf € 4.099,00
Vanaf € 2.199,00
Vanaf € 2.749,00
Vanaf € 4.399,00
per pagina

 <strong>Trek Procaliber </strong> frame en onderdelen

Trek Procaliber frame en onderdelen

De Trek Procaliber carbon hardtail mountainbike is volledig vernieuwd. De geometrie is aangepast waardoor de rijeigenschappen nog beter zijn in vergelijking met het oude model. Dankzij IsoSpeed is het frame comfortabeler zonder dat je in moet leveren op snelheid. Het ultralichte OCLV Mountain carbon frame is sterker dankzij unieke materiaaleigenschappen en speciale laagopbouw. De iets luiere balhoofdhoek geeft de fiets een wendbaar karakter en dankzij de korte achterbrug blijft de Procaliber super snel! Alle Procalibers rijden op 29 inch wielen en behoren daarmee dus tot de 29ers mountainbikes. 

De Procaliber familie begint bij de 9.5 en gaat tot de 9.8. Trek maakt gebruik van groepen van Shimano en Sram. De voorvorken zijn van Rock-Shox of van FOX. Trek heeft met Bontrager een perfecte partner in huis voor het maken van hoogwaardige onderdelen zoals wielen, sturen, zadelpennen, cranks etcetera. Ook bij de Procaliber serie wordt hier gebruik van gemaakt. Zoek je een Trek Procaliber? Dan ben je bij Ten Tusscher Enschede en Almelo op het juiste adres voor een testrit!