Trek Powerfly

Toppunt van mountainbike technologie

De Powerfly is het toppunt van de beproefde Trek mountainbike-technologie in combinatie met de beste e-MTB-technologie. Dit is een uiterst breed inzetbare mountainbike met trapondersteuning die je meer power en meer mogelijkheden geeft.

Lees meer

2 producten

per pagina

De avontuurlijke <strong>Powerfly</strong>

De avontuurlijke Powerfly

Deze elektrische mountainbike haalt de avonturier in je naar boven. Je kunt verder, harder en over alle terreinen dankzij de krachtige Bosch Performance CX motor en trailtechniek. De Trek Powerfly verdubbelt je kracht, snelheid en uithoudingsvermogen zodat je prachtige lange tochten kunt maken. De Powerfly is veelzijdig dankzij de mogelijkheid om hem uit te breiden met bagagedragers, spatborden, verlichting en een fietsstandaard. Ideaal dus voor een trekking in de natuur. 

De Trek Powerfly biedt een soepele dosis power over het volledige ondersteuning bereik. Met een accucapaciteit van 625 Wh kun je 3 tot 5 uur fietsen. Het frame van deze e-mtb serie is van aluminium wat hem aantrekkelijker maakt in prijs vergeleken met de Rail en E-caliber. De Powerfly serie is beschikbaar in de varianten hardtail, full suspension en equipped.