Trek Fuel EX

De meest geliefde mountainbike ter wereld

De Trek Fuel EX krijgt een extra dosis veelzijdigheid. Met meer veerweg, een agressieve geometrie en de keuze uit 29"of 27.5 Plus-opties, is de Fuel EX de favoriete allrounder voor alle soorten rijders.

Lees meer

3 producten

Vanaf 2.519,00 Normale prijs 2.799,00
per pagina

De raket op de <strong>trails </strong>

De raket op de trails

Gemaakt om te schitteren, op elk moment, op elke trail. De geometrie is uitgebalanceerd speciaal voor de trails en met Mino Link kun je snel en eenvoudig nog wat aanpassingen doen om te finetunen. De kracht van deze fully zit hem in het verfijnde veersysteem. Hiermee is de Trek EX Fuel capabel voor ruige afdalingen geniet je altijd en overal van maximaal fietsplezier. Dat maakt hem een fantastische trailbike waarmee iedereen uit de voeten kan. 

RE:AKTIV demper

De Trek EX Fuel beschikt over de exclusieve RE:AKTIV-demper, welke niet inveert tijdens het trappen, maar is wel reactief bij oneffenheden in de ondergrond. Daar bovenop zijn sommige modellen uitgerust met Thru Shaft, de snelst reagerende veringtechnologie op de markt. Met deze technologie houdt je mountainbike langer grondcontact en daarmee snelheid op lastig terrein. 

In vergelijking met de Top Fuel serie heeft de EX Fuel meer veerweg voor en achter om over nog ruiger terrein te crossen, plus standaard een dropper. De EX Fuel is wat zwaarder en heeft een minder hoge versnelling dan de Top Fuel serie. Daarmee is de EX Fuel dus meer geschikt voor downhill en het is wat allrounder. Voor meer snelheid kies je de Top Fuel.

Wil je de EX Fuel eens uitproberen? Kom dan langs bij fietsenwinkel Ten Tusscher in Enschede of Almelo!