Trek E-Caliber

De lichtste full suspension e-mtb

De Trek E-Caliber is dé elektrische mountainbike als het gaat om topkwaliteit en klasse. Het heeft veel weg van de Trek Supercaliber maar dan in een elektrische variant. Dit monster is gek op lange afstanden, hoge snelheden en heeft de perfecte veerweg en kracht voor extra power tijdens heroïsche tochten.

Lees meer

2 producten

per pagina

Trek E-Caliber: Dé lichtgewicht elektrische mountainbike

Trek heeft met de E-Caliber een super lichtste full suspension e-mtb op de markt gebracht. Deze high-end fiets laat je vliegen over singletracks zonder enige moeite. Het topmodel 9.9 XX1 weegt slechts 15,5 kg en heeft een bereik van 3 tot 5 uur. Een auto pakken om naar jouw favoriete track in de regio te rijden is eigenlijk niet meer nodig. Verleg je grenzen? De E-Caliber is grenzeloos! Dit racemonster is ook perfect voor diegene die een keer sneller wil zijn dan zijn sterkere vrienden.

Aandrijving en Slimme software

De Trek E-Caliber beschikt over een ingebouwd Fazua Evation aandrijfsysteem van slechts 4,6 kg welke tot 70 km ondersteuning biedt. Wanneer je boven de 25 km per uur fietst voel je geen weerstand. Geniet van slimme software waarmee je verbonden blijft en controle houdt door personalisatie met behulp van de Fazua App. Met de Fazua schakelaar kun je snel en intuïtief wisselen tussen drie ondersteuningsstanden, net waar jij behoefte aan hebt op dat moment zodat jij altijd de perfecte rit beleeft. 

Elke E-Caliber is voorzien van Trek IsoStrut, een veersysteem met 60 mm instelbare veerweg welke geïntegreerd is in het frame. Deze nieuwe vorm van achterdemper is lichter en is meer beschermd zonder aan comfort in te leveren. Daarbij zorgt het voor meer stijfheid en dus snelheid!