Trek mountainbikes

Wereldleider in technologie

Trek is de nummer 1 als het gaat om mountainbike technologie. Trek staat bekend om zijn innovaties voor alle type mountainbikes, van instappers zoals de Trek Marlin tot topmodellen als de Trek Supercaliber. Elke mountainbike zit boordevol onderdelen en details die elke rit, op welke trail dan ook, beter zullen maken.

Lees meer

Producten 1-12 van 36

Vanaf 2.519,00 Normale prijs 2.799,00
Vanaf 1.699,00 Normale prijs 2.049,00
Vanaf 2.129,00 Normale prijs 2.499,00
Vanaf 2.749,00 Normale prijs 3.299,00
Vanaf 3.489,00 Normale prijs 4.099,00
Vanaf 4.519,00 Normale prijs 5.199,00
Vanaf 1.149,00 Normale prijs 1.349,00
Vanaf 1.649,00
Vanaf 1.999,00 Normale prijs 2.299,00
Vanaf 2.979,00 Normale prijs 3.599,00
Vanaf 2.389,00 Normale prijs 2.749,00
Pagina
per pagina

Van <strong>Trek</strong> Hardtail tot <u>Full Suspension</u>

Van Trek Hardtail tot Full Suspension

Trek heeft een zeer gevarieerd aanbod aan mtb’s. Zowel voor bossen, bergen, trails, snelle downhill tracks of cross country heeft Trek zijn mountainbike. De cross country mountainbikes bestaan uit de populairste modellen zoals de Supercaliber, Procaliber, X-Caliber en Marlin. Dit zijn met name de Trek hardtail mtb’s, maar ook de supersnelle Supercaliber en veelzijdigere Top Fuel fully’s. Als Amerikaans merk kunnen de trailbikes en downhill bikes niet ontbreken bij Trek met de full suspension Fuel EX. Ook de Top Fuel gedijt hier uitstekend. De elektrische mountainbikes collectie van Trek is tevens gevarieerd met de hardtail Powerfly, full suspension Rail en de lichtste full suspension e-MTB E-Caliber. 

De Trek mountainbike collectie is uiteraard verkrijgbaar bij Ten Tusscher fietsenwinkel in Almelo of Enschede. Kom langs voor een proefrit en uitgebreid advies!

Series binnen de Trek mountainbikes

Series binnen de Trek mountainbikes

Bij fietsenwinkel Ten Tusscher vind je de volgende series aan Trek mountainbikes. 

Trek Supercaliber mountainbikes

De perfecte combinatie van een hardtail en een full-suspension mountainbike, dat is wat Trek met de Supercaliber heeft ontwikkeld.

Trek Procaliber mountainbikes

De schrik van alle andere mountainbike racebikes! De Trek Pro Caliber is terug om weer te gaan heersen! Een compleet nieuwe hardtail met Trek IsoSpeed technologie voor een soepel sturende en snelle mountainbike!

Trek X-Caliber mountainbikes

Efficiëntie en ervaring, de Trek X-Caliber is verslavend. Race over trails en verbeter jouw techniek met de X-Caliber!

Trek Fuel EX mountainbikes

De MTB voor elk terrein. Hij is snel, betrouwbaar en geeft overal plezier - geen wonder dat het een zeer populaire trailfiets is!

Trek Top Fuel mountainbikes

De Trek Top Fuel is de snelle, veelzijdige keuze voor de kenner! Verfijnd en doordrenkt met de nieuwste technologie, om deze full-suspension nog harder te laten gaan! 

Trek Powerfly mountainbikes

De Powerfly is het toppunt van beproefde Trek mountainbike-technologie in combinatie met de beste e-MTB-technologie. Dit is een uiterst breed inzetbare mountainbike met trapondersteuning die u meer power en meer mogelijkheden geeft.

Trek Marlin mountainbikes

Een prestatiegerichte en onklopbaar rijgevoel, maken de Marlin tot de perfecte mountainbike! Licht en snel de Marlin is van alle markten thuis. Uw rit al gepland op de nieuwe Trek Marlin?

Trek Rail elektrische mountainbikes

Ervaar de trails nóg meer met de full-suspension elektrische mountainbike Trek Trail. Je gaat sneller, fietst met meer vermogen en ondersteuning en maakt nog meer kilometers en alle denkbare terreinen.

Trek E-Caliber elektrische mountainbikes

De Trek E-Caliber is dé elektrische mountainbike als het gaat om topkwaliteit en klasse. Het heeft veel weg van de Trek Supercaliber maar dan in een elektrische variant.