Trek hybride fietsen

Licht, leuk en comfortable gezelschap

De hybride fietsen van Trek staan bekend om veelzijdigheid en fietsen die je overal naartoe brengen. Maar wat ze vooral typeert is het sportieve uiterlijk en dito rijgevoel. Ze vormen vele kilometers lang een licht, leuk en comfortabel gezelschap.

Lees meer
Trek hybride fietsen?>

3 producten

per pagina

Series binnen de <strong>Trek hybride</strong> fietsen

Series binnen de Trek hybride fietsen

De Trek hybride fietsen zijn breed inzetbaar. Ze zijn perfect voor lichaamsbeweging, woon-werkverkeer, voor avontuur en ontspanning. Er zijn Trek hybrides voor op de verharde weg en anderen gaan beter op onverharde paden zoals gravel. De meeste Trek hybrides zijn ook beschikbaar als elektrische fiets waar je geniet van dezelfde rijkwaliteiten maar met ondersteuning voor nog meer rijplezier.

Bij fietsenwinkel Ten Tusscher vind je de volgende series aan Trek hybride fietsen. 

Trek Verve hybride fietsen

Met de Trek Verve hybride fiets rijd je elke dag met gemak en plezier. De stijlvolle en sportieve uitstraling laten je schitteren tijdens een stadsrit. De Trek Verve is gemaakt om meer buiten te komen en bieden vertrouwen op het asfalt en paden.

Trek District Hybride fietsen

Met de Trek District stadsfietsen heeft Trek een serie uitgebracht van fietsen voor alledaags gebruik. Deze stijlvolle en onderhoudsarme stadsfietsen zijn zeer gebruiksvriendelijk en comfortabel. Een perfecte fiets voor iemand die een snelle rit wil doen naar de supermarkt of familie.