Trek gravelbikes

Ga op avontuur op een Trek gravelbike

Gemaakt voor onverharde wegen. Of je nu op zoek bent naar een pure gravelbike, een stevige forenzenfiets die op diverse soorten ondergrond uit de voeten kan of een all-road avonturenfiets, met een Trek gravelbike heb je gegarandeerd de perfecte match.

Lees meer

5 producten

per pagina

De Tek gravelbikes kenmerken zich onder andere door de sterke en ultra lichte OCLV carbon frames en IsoSpeed voor het absorberen van vermoeiende hobbels tijdens jouw gravelrit.

Series binnen de Trek gravelbikes

Bij fietsenwinkel Ten Tusscher vind je de volgende series aan Trek gravelbikes. 

Trek Checkpoint gravelbikes

De Trek Checkpoint is een serie gravelbikes die ontworpen zijn om jouw avonturen te verlengen. De Trek Checkpoint is er in SLR, SL en ALR. 

Trek Boone gravelbikes

De Trek Boone is cyclocrosser en daarmee ook geschikt als gravelracer. De Boone kenmerkt zich door het lichte carbon frame en uiteraard IsoSpeed voor de zware parcoursen.

Trek Domane endurance racefietsen

De Trek Domane, de fiets die alles heeft! Snelheid, ongelofelijk veel comfort en stabiliteit. De fiets om de lange ritten comfortabel en met nog meer plezier extra kilometers maken, de Domane haalt het maximale uit elke pedaalslag! Hoezo overleven? Overwinnen, daar is de Domane voor!