Trek District+

De District+, de stabiele reisgenoot

De complete Trek District+ is de geschikte e-bike voor iedereen die het heerlijk vindt om onderhoudsvrij te kunnen fietsen!

Lees meer

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina

Van alle <strong>gemakken voorzien</strong>

Van alle gemakken voorzien

De Trek District+ is gemaakt van Alpha Smooth aluminium dat stevigheid biedt en toch comfort geeft. De District+ geeft door de verende voorvork en extra brede banden meer comfort en grip. Dankzij de accu die geïntegreerd is in het frame blijft deze elektrische fiets een stabiele reisgenoot. Deze stadsfiets van Trek geeft door de comfortverhogende eigenschappen en verstelbare stuurpen de mogelijkheid om een rechtop positie aan te nemen en lekker te kunnen fietsen.

Bosch motoren en accu’s

De Trek District+ modellen zijn uitgerust met de betrouwbare en duurzame Bosch motoren, deze ondersteunen tot 25km/u. De Bosch motoren worden gevoed door Bosch Powertubes. Deze batterijen bieden u een prima actieradius.

Schakel- en remsysteem

Naast de Bosch onderdelen heeft de Trek District+ een veilig en duurzaam schakel- en remsysteem van Shimano. U heeft voldoende bereik om lekker ontspannen te fietsen. De District+ is een fiets met een dichte kettingkast wat erg onderhoud vriendelijk is. De ketting en cassette zijn duurzaam en bieden goede schakelprestaties. Verder is de fiets afgemonteerd met Shimano hydraulische schijfremmen waarmee u veilig en soepel tot stilstand komt.

Verlichting

Deze zeer complete District+ is uitgerust met een felle en heldere verlichting set. De voor- en achter lamp zijn aangesloten op de Bosch accu waardoor u nooit zonder ver-lichting komt te staan. Wij bij fietsenwinkel Ten Tusscher kunnen ervoor zorgen dat verlichting altijd aan komt te staan, zodat u zowel overdag als 's avonds goed zichtbaar bent. De Trek District+ is verkrijgbaar in een heren en een dames model.