Trek Allant+

Voor woon-werkverkeer en toertochten

Zoek je een sportieve elektrische fiets die geschikt is voor woon-werkverkeer en lange toertochten, dan is de Trek Allant+ de fiets die jij zoekt. Bovendien zitten er in de Allant+ serie ook speed pedelecs waarmee je de kans hebt om nog sneller naar bijvoorbeeld het werk te fietsen. De Trek Allant+ fiets is zowel verkrijgbaar in een aluminium als carbon uitvoering voor een zo laag mogelijk gewicht. Alle modellen worden standaard geleverd met hydraulische schijfremmen en hebben Shimano afmontage. 

Lees meer

Producten 1-12 van 24

Pagina
per pagina

Groot bereik met <strong>de Trek Allant+</strong>

Groot bereik met de Trek Allant+

De Trek Allant+ e-bikes zijn allemaal voorzien van een Bosch-accu van 625 of 500 Wh zodat je een enorm bereik hebt. Een aantal modellen beschikken over een optie tot toevoegen van de Range Boost, waarmee je een extra accu van 500Wh plaatst op de fiets voor een nog groter bereik tot maar liefst twee keer zover als eerst.

Snelheid

De Trek Allant+ S fietsen zijn speed pedelecs welke tot 45km/uur kunnen dankzij de krachtige 625 Wh accu. Je fietst ontspannen naar je werk dankzij de krachtige Bosch Performance CX motoren, boodschappen doe je zonder bezweet te raken en voor heuvels deins je nooit meer terug.