Trek E-bikes

Sportief ontwerp, veel comfort

Trek is vooral bekend door haar race en mountainbike fietsen en je ziet bij het ontwerp van de e-bikes daar ook veel uit terug. Trek ontwerpt de elektrische fietsen met behulp van wat zij noemen: de ultimate comfort filosofie en na veel testen zijn ze op dit lichte en sportief uitziende frame uitgekomen

Lees meer

Producten 1-11 van 54

Vanaf € 3.199,00
Vanaf € 3.199,00
Vanaf € 3.899,00 Normale prijs € 4.599,00
Vanaf € 5.439,00 Normale prijs € 6.399,00
Vanaf € 5.949,00 Normale prijs € 6.999,00
Vanaf € 3.099,00
Vanaf € 3.499,00
Vanaf € 3.599,00
Vanaf € 2.799,00
Pagina
per pagina

<strong>Trek </strong>e-bike frames

Trek e-bike frames

 Er zijn 3 contactpunten op een fiets en Trek heeft aan deze 3 punten extra aandacht besteed. Ze hebben een mooi en stevig zadel gecreëerd, mooi brede handvatten met goede handpalm steun en brede pedalen met zacht rubber en meer grip. Verder worden de elektrische fietsen van Trek geleverd met bredere banden, waardoor ze een stabiele wegligging hebben en een comfortabelere rijervaring.

Alle Trek e-bikes zijn uitgerust met een Bosch middenmoter die sterk en stil is. De meeste Trek e-bikes hebben de accu geïntegreerd in het frame door middel van het Removable integrated battery (rib) systeem. Bij dit systeem zijn de accu en accu-kap 1 geworden. Hierdoor heeft de fiets een mooi uiterlijk en is die zeer gebruiksvriendelijk. De accu kun je gemakkelijk uit de fiets verwijderen met 1 simpele draai met de fietssleutel, je hebt hier dus geen gereedschap voor nodig.

Series binnen de Trek elektrische fietsen

Trek Verve+ E-bikes

Een allround elektrische fiets met een slimme, efficiënte en extreem duurzame afmontage. Een perfecte gewichtsverdeling met de extreem betrouwbare middenmotor van Bosch! Een sterke no-nonsens elektrische fiets!

Trek District+ E-bikes

De comfortabele en onderhoudsvriendelijke elektrische fiets! De District+ Serie fietsen garanderen de beste combinatie van natuurlijke en soepele ondersteuning! Alle District+ Serie fietsen zijn afgemonteerd met het Bosch ondersteuning systeem!

Trek Allant+ E-bikes

Een allround elektrische fiets met slimme en efficiënte eigenschappen. Bestand tegen stadsgebruik en klaar voor elke rit. Met de Bosch Active middenmotor wordt iedere rit een plezier!