Trek

Trek Bikes koop je bij Ten Tusscher

Trek fiets kopen? Bij Ten Tusscher in Almelo en Enschede ga je zeker slagen! Trek heeft ieder jaar weer geweldige fiets collecties die perfect naast onze andere topmerken passen. Dit komt onder andere door de geheel eigen sterke kenmerken van de fietsen, maar ook het unieke karakter maakt het dat wij als fietsenwinkel Ten Tusscher trots zijn het merk Trek te voeren!

Lees meer

Producten 1-12 van 174

Vanaf € 3.999,00
Vanaf € 4.799,00
Vanaf 899,00 Normale prijs 999,00
Vanaf 899,00 Normale prijs 999,00
Vanaf 999,00 Normale prijs 1.099,00
Vanaf 999,00 Normale prijs 1.099,00
Vanaf 1.299,00 Normale prijs 1.499,00
Vanaf 1.299,00 Normale prijs 1.499,00
Vanaf 1.689,00 Normale prijs 1.899,00
Vanaf 1.149,00
Pagina
per pagina

De fietsen <strong>van Trek</strong>

De fietsen van Trek

Trek heeft een uitgebreide en prachtige collectie fietsen. In vrijwel ieder type fiets is er een mooie range aan modellen. 

Trek racefietsen

Racefietsen zijn gemaakt om zo snel en efficiënt mogelijk over verharde wegen of gravelpaden te rijden. Je denkt nu misschien, ”Maar je kunt toch met elke fiets over de weg rijden, dus is elke fiets dan een racefiets?” Je kunt inderdaad met elke fiets op de weg rijden, maar een echte racefiets heeft specifieke ontwerpkenmerken waardoor ze optimaal presteren op verharde wegen. Dat onderscheidt ze van de fietsen in andere categorieën.

Trek mountainbikes

Full suspension mountainbikes zorgen dat je de zaak onder controle houdt en comfortabel kunt rijden over ruig terrein. De vering technologie van Trek bikes is in de loop der jaren steeds verder doorontwikkeld en verfijnd. Active Braking Pivot (ABP) en Mino Link maken deze Trek full-suspension modellen een klasse apart. Onderschat ook zeker de hardtail mtb’s van Trek niet met de Procaliber als absolute topserie. 

Trek gravelbikes

Met de Trek Checkpoint heb je nog maar één fiets nodig. Het is in principe een gravelracer, maar hij is dusdanig veelzijdig dat je er véél en veel meer mee kan. Je kunt hem gebruiken als pure gravelbike, maar even goed om naar het werk te fietsen of gewoon voor ontspannen uitstapjes met de fiets.

Trek E-bikes

Of je nu graag woon-werkverkeer per fiets wilt doen, genieten van een familie-uitje in de buurt, meer wilt gaan fietsen voor je conditie of gewoon plezier en vrijheid op twee wielen wilt hebben, er is altijd een geschikte elektrische stadsfiets voor jou. En je krijgt gratis extra snelheid, afstand en plezier bij elke rit.

Trek Stadsfietsen

Trek Stadsfietsen en trek hybrides zijn enorm veelzijdig, comfortabel en plezierig, en je kunt er dan ook alle kanten mee op. Of je nu naar je werk rijdt of aan je conditie werkt, of gewoon voor je plezier fietst, bij ons vind je de fiets - traditioneel of elektrisch - die perfect bij je past.

Historie Trek fietsen

Elke Trek fiets komt met een duidelijke belofte: wij zorgen voor je en we doen wat nodig is. We bouwen duurzame fietsen en onderwerpen ze in ons testlaboratorium aan de zwaarste beproevingen ter wereld. En we voorzien elke fiets met de beste levenslange garantie in de industrie, zelfs tot aan de allereerste frames die we in 1976 hebben gebouwd. In 1976 werd Trek opgericht vanuit de vraag: Waarom worden er geen hoogwaardige fietsen gemaakt in de Verenigde Staten? Sindsdien kijkt dit prachtige merk niet meer achterom. Met absolute topmodellen zoals de Trek Madone en de Trek Supercaliber doen zij mee in de top van de markt. Ontdek bij Fietsenwinkel Ten Tusscher alles over het merk Trek!

Materialen Trek fietsen

Een van de hoekstenen van de gestage vooruitgang bij Trek is de mogelijkheid om de bewerking van bestaande materialen te verfijnen en om te pionieren bij de ontwikkeling van nieuwe materialen. Waarom? Omdat Trek begrijpt dat de beste producten alleen kunnen worden gemaakt van de beste materialen, gekoppeld aan een ongeëvenaarde kennis van de materiaaleigenschappen.

Vering

Er zijn bedrijven die veel weten over vering en er zijn bedrijven die veel weten over fietsen. En er zijn bedrijven die over allebei veel weten. Deze bedrijven begrijpen dat een fiets met vering alleen optimaal presteert als hij ontworpen is als een compleet systeem. Trek heeft de meest gepassioneerde, vooruitstrevende mountainbike-denkers ter wereld in dienst om deze prestatiegerichte ontwikkeling naar nieuwe hoogten te stuwen. Het bekroonde Suspension Design Team van Trek is de drijvende kracht achter enkele van de meest radicale doorbraken op het gebied van fietsvering.

Aerodynamica

In de laatste decennia is een harde strijd gevoerd om te komen tot het meest efficiënte fietsontwerp ter wereld. Als het verschil tussen winnen en verliezen kan worden gemeten in een duizendste van een seconde, dan is het cruciaal dat een fiets zich met minder luchtweerstand kan verplaatsen. Trek heeft voortdurend voorop gelopen in de fietsindustrie op het gebied van aerodynamische ontwikkelingen door het pionieren met onderzoeks- en ontwerpprocessen en ongelofelijk veel testwerk. Daarbij wordt gebruikgemaakt van gereedschappen uit de ruimtevaart, autosport en andere gebieden waar men dezelfde obsessie voor snelheid met dit merk deelt.

Vormgeving

Hoe een fiets eruit ziet - zijn vormen, contouren en afwerking - is belangrijk. En in sommige gevallen kan de vormgeving van een fiets verantwoordelijk zijn voor hoe hij presteert. Bij Trek geloven ze dat elk detail belangrijk is, en daarom richten de ontwikkelings inspanningen van Trek zich ook op een ongeëvenaarde kennis van zelfs de allerkleinste onderdelen.