Thule

Neem je fiets overal mee naar toe met Thule

Sinds 1942 is Thule specialist in het vervoeren van al je spullen. Vanuit de donkere Zweedse bossen in Småland begon Erik Thulin met het maken van kwaliteitsproducten voor buitenliefhebbers die hun materiaal mee willen nemen. 

Wij richten ons vanzelfsprekend op de fietsendragers. Maar Thule is ook het merk voor bijvoorbeeld kinderzitjes en toebehoren. Alles van Thule is verkrijgbaar in de winkel en niet online.

Lees meer

THULE FIETSENDRAGERS

Thule Epos fietsendrager

De Epos van Thule is de meest veelzijdige uit het assortiment en geschikt voor alle type fietsen. E-bikes, stadsfieten, mountainbikes en racefietsen gaan moeiteloos mee op de Epos. 

De Epos 2 biedt ruimte aan 2 fietsen tot maximaal 60 kg. totaal (30kg. per fiets). Zonder optionele accessoires kan een fiets met maximaal 3.2' banden geplaatst worden. 

De Epos 2 is volledig te vouwen tot een compact pakketje van 91 x 27 x 75 cm om makkelijk op te bergen. De drager weegt 22.5 kg. Wanneer de drager volgeladen is, kan het worden weggeklapt. Op die manier kun jij nog gemakkelijk bij je bagageruimte. 

Thule Epos video

 

THULE KINDERZITJES

Thule Yepp kinderzitjes

Thule Yepp kinderzitjes zijn er in verschillende varianten en met een veelheid aan accessoires die handig of noodzakelijk zijn. 

Zadelbuismontage: geleverd met adapter. Alleen voor ronde en ovale zadelpen met diameter tussen 28-40 mm, bevestigingsdeel moet langer dan 15 cm zijn.
Dragermontage: montage rechtstreeks op bagagedrager. Bagagedrager moet ISO 11243 goedgekeurd zijn en min. 25 kg draagvermogen hebben. 110-170 mm breed en 11-16 mm diameter,
Montage voorop: Geleverd met adapter voor de stuurbuis. Ronde stuurbuis met diameter 20-28 mm. Afhankelijk van zitje moet bevestigingsdeel stuurbuis minimaal 21 of 24 mm lang zijn.