Sparta D-Rule

Ontworpen voor de stad

Met de Sparta d-Rule heb jij een e-bike die garant staat voor optimale prestaties en maximaal comfort. Met een strak design en slimme technologieën fiets je op een e-bike die gezien mag worden! De Sparta d-Rule is uitgerust met een krachtige Bosch Performance middenmotor, Bosch Intuvia display of Smartphone display. De 2023 modellen hebben standaard al een flinke accu, maar die is ook te upgraden voor nog meer plezierige kilometers.

Lees meer

9 producten

per pagina

Sparta D-rule Energy - e-bike van het jaar!

Bij de RAI Fiets Awards won de Sparta d-Rule Energy de Award voor beste e-bike van 2022 in de categorie 'urban'. 

RAI juryrapport: 'De eerste indruk maakt deze e-bike helemaal waar: robuust, stoer, onderscheidend. De aandacht voor detail maakt indruk op de jury: de verlichting springt natuurlijk meteen in het oog. De ledverlichting heet je welkom en de mooie oplossingen voor het afdekkap van de accu en de mooi weggewerkte laadpoort worden gewaardeerd. En de rijervaring is al net zo goed: de hele afstemming van de middenmotor maakt het een fijne fiets om mee te rijden.'

De d-Rule is er naast Energy uitvoering ook als FIT en de M8TB die in 2021 zowel bij de Kieskeurig als AD-fietstest als respectievelijk 'goed uit de test' en 'beste koop' kwam.