Sensa Giulia

Racen voor gevorderden

De Sensa Giulia is een perfect uitgeruste carbon racefiets. Jij bent geen beginner meer, jij weet wat je wil. Deze Sensa racefiets is met de hand in Nederland gebouwd en daar zijn ze best een beetje trots op. Ben jij klaar om die KOM tijd scherper te zetten?

Lees meer

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina

Sensa Giulia Evo Integrale

Het neusje van de zalm van Sensa, de Giulia Evo Integrale. Het frame van de Giulia Evo is gemaakt voor niets anders dan snelheid. Aero Tubing en een AIRflow vork. De benamingen behoeven geen verdere uitleg, dit is gewoon gratis snelheid.

Integrale wil zeggen dat de kabels volledig zijn geïntegreerd in het frame. Er is ook een Giulia Evo Disc, waarbij de remkabels niet door het stuur lopen (wel door het frame).

De Sensa Giulia Evo is grotendeels te customizen. Bij ons in de webshop en in de winkel zijn de fietsen al volledig opgebouwd. Maar mocht je meer specifieke wensen hebben, dan kunnen we dat natuurlijk voor je regelen.

 

Sensa Giulia GF

De allround Sensa Giulia. De GF uitvoering is tevens gemaakt met Aero Tubing technologie en AIRflow vork, maar richt zich qua geometrie iets minder op pure snelheid. Deze wielrenfiets is gemaakt voor jouw eerstvolgende Gran Fondo, maar ook voor je dagelijkse trainingen en wedstrijden. Door EPS Moulding technieken is het gewicht gering, zodat je met minder gewicht de berg op hoeft.

Er is ruimte voor 32 mm banden! Bij de eerste de beste verkeerde afslag hoef je dus niet om te draaien als het iets uitdagender wordt qua ondergrond.

Ook de GF-uitvoering is persoonlijk op te bouwen. Net als de Evo modellen zijn ze in onze webshop en winkels al opgebouwd, maar kunnen we in overleg op zoek naar jouw wensen.

Sensa Giulia G3

De Giulia G3 geeft je de meeste waarde voor je geld. Van dezelfde carbonsoort als de GF en Evo uitvoeringen, maar dan iets minder luxe uitgevoerd. Zoek je een carbon fiets met kwaliteitsonderdelen voor je dagelijkse trainingen, of grotere doelen in misschien wel de Alpen? Dan is de Giulia G3 ideaal! Bandenspeling tot 27 mm maakt de fiets tevens geschikt voor wat minder geplaveide wegen. Standaard worden er 25mm banden opgelegd.

De G3 is niet te customizen. Kies uit de Ultegra of 105 uitvoering. Altijd mechanisch, altijd schijfremmen.