Sensa

Ontdek ons grote assortiment Sensa fietsen

Sensa fietsen staan bekend om hun fantastische prijs-kwaliteitsverhouding.

Lees meer
Sensa

Producten 1-12 van 52

per pagina

Historie van <strong>Sensa</strong>

Historie van Sensa

Meer dan 25 jaar geleden begon de geschiedenis van Sensa dat destijds onder een andere naam uitgebracht werd, namelijk Intersens. In de jaren 80 toen het mountainbiken in Amerika in opkomst was en het ook in Nederland aan kwam zag Intersens de kansen wat betreft mountainbiken in Nederland. Hierdoor ging eigenaar Pieter Stiggelbout op onderzoek in Azië om te kijken naar de opties. In 1991 kwam de eerste mountainbike uit onder de naam Target. Door de jaren heen werd de productie naar Almelo verplaatst waardoor de fietsen.

Vanaf de jaren 2000 kwam de evolutie in de fietsenmarkt van aluminium fietsen naar carbon fietsen. Dit was voor het bedrijf Intersens het punt om met het fietsenmerk Sensa te beginnen. In het begin ging het voornamelijk om carbon racefietsen maar door de jaren heen werden dit ook mountainbikes, cyclocross fietsen en trekking fietsen. Het grote doel van Sensa is om fietsen voor iedereen gangbaar te maken op nette prijspunten die beschikken over een erg hoge kwaliteit.

<strong>Supra</strong> onderdelen

Supra onderdelen

Naast de fietsen die Sensa op de markt brengt hebben ze ook eigen onderdelen die ze gebruiken op de fietsen. Dit wordt uitgebracht met de naam Supra waardoor het ook een merk is geworden die voor de losse verkoop ook zeer geschikt is. Met sturen, stuurpennen, zadelpennen en wielen beschikken ze op dit moment over een zeer uitgebreid aanbod van aluminium en carbon onderdelen. 

De reden voor Fietsenwinkel Ten Tusscher om te beginnen met Sensa is natuurlijk aan de ene kant het gevoel met de regio behouden en met onze winkels in Enschede en Almelo past het Almelose Sensa natuurlijk perfect in onze winkel. Daarnaast beschikken we met Sensa over fietsen die over hoogwaardige onderdelen beschikken tegen een zeer nette prijs. De combinatie van Sensa ten opzichte van Cannondale, Trek, Giant en Cervelo die ook in onze winkel staan zijn ideaal voor beginnend fietser tot gevorderd fietser.