Santos Trekking Lite

Santos Trekking Lite

Een lichte toerfiets met reisambities. De Trekking Lite is de sport-coupé onder de Santos fietsen. Grootste aandacht voor lichtgewicht en hoogwaardige afwerking. 

Santos fietsen zijn online te koop, maar voor het customizen verwijzen wij je naar onze winkels te Enschede en Almelo!

Lees meer
Santos Trekking Lite?>

2 producten

per pagina

Kenmerken van de <strong>Santos Trekking Lite</strong>

Kenmerken van de Santos Trekking Lite

De Trekking Lite is een lichtgewicht toerfiets, een sportieve trekkingbike, een snelle woon-werkfiets en zelfs een ambitieuze reiziger. Monteer eenvoudig 2 tasjes aan het Lite Rack en je bent al snel klaar voor lite-trekking vakantiereizen. Reis er mee van hotel naar hotel, maar een korte kampeertrip kan deze Trekking Lite ook aan. 

  • Clean en licht
  • Super sterk en stabiel
  • Glad afgewerkte lasnaden, geen overbodige nokjes
  • Duurzame aandrijving
  • Zorgeloos fietsen, weinig onderhoud

In 3 stappen naar jouw Santos fiets

In 3 stappen naar jouw Santos fiets

1. Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

2. Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

3. Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én jij bepaalt zelf de kleur!