Santos Travel Lite

Santos Travel Lite

Licht, strak en oersterk. De Travel Lite is een echte allrounder die je overal brengt. Daarnaast fiets je met gemak duizenden kilometers met minimaal onderhoud. 

Santos fietsen zijn online te koop, maar voor het customizen verwijzen wij je naar onze winkels te Enschede en Almelo!

Lees meer
Santos Travel Lite?>

6 producten

per pagina

Kenmerken van de <strong>Santos Travel Lite</strong>

Kenmerken van de Santos Travel Lite

De Travel Lite is in alles een fiets om veel te gebruiken en ver mee te reizen. Van origine met een comfortabele zit, maar ook een diepere zit is makkelijk te creëren.  Een stijf frame, met een stabiele wegligging. Deze pakezel is ideaal voor je fietsvakantie, met name als je in heuvelachtige terrein terechtkomt. Ook de Travel Lit is gemakkelijk om te bouwen naar een e-bike. 

In 3 stappen naar jouw Santos fiets

In 3 stappen naar jouw Santos fiets

1. Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

2. Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

3. Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én jij bepaalt zelf de kleur!