Santos SUB

Santos SUB

Als jij overal voor in bent, dan is de SUB je metgezel! Ontwikkeld als Urban cruiser, uitgegroeid tot robuuste alleskunner. Van de stad tot het bos. Van tralls tot het strand. 

Santos fietsen zijn online te koop, maar voor het customizen verwijzen wij je naar onze winkels te Enschede en Almelo!

Lees meer
Santos SUB?>

1 product

Vanaf 7.025,00
per pagina

Kenmerken van de <strong>Santos SUB</strong>

Kenmerken van de Santos SUB

Ooit ontworpen als Santos Urban Bike, oftewel SUB. Een eigenwijze stadsfiets die je soepel door het verkeer loodste. Vervolgens werd de fiets via de suburbs de stad uit geleid, de bossen in, de heuvels over én de grenzen over. Zo is de SUB doorontwikkeld tot een duurzame en solide vakantiefiets met de genen van een mountainbike. Tevens e-bike ready, dus een extra steuntje in de rug kan!

  • Snel en wendbaar
  • Stijlvol (ook als e-bike)
  • Stabiele bikepacker
  • Sterke vakantiefiets
  • Onderhoudsarme opties
  • Lekker veel bagage
  • Stekkerloze naafdynamo mogelijk

In 3 stappen naar jouw Santos fiets

In 3 stappen naar jouw Santos fiets

1. Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

2. Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

3. Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én jij bepaalt zelf de kleur!