Santos Race Lite

Santos Race Lite

Een zorgeloze endurance racefiets met de kenmerken van een bikepacker. Deze endurance racer is de symbiose tussen lichtgewicht racer en de degelijke randoneurs uit het verleden. 

Santos fietsen zijn online te koop, maar voor het customizen verwijzen wij je naar onze winkels te Enschede en Almelo!

Lees meer
Santos Race Lite?>

1 product

Vanaf 6.190,00
per pagina

Kenmerken van de <strong>Santos Race Lite</strong>

Kenmerken van de Santos Race Lite

Een lichte endurance racer die geschikt is voor licht bikepacing werk. Jij bepaalt je eigen tempo en trapt door weer en wind. Pak de Racer Lite ook uit de schuur voor een dagelijks trainingsrondje of voor snel woon-werk verkeer. Ruimte voor wat bredere banden en mogelijkheid voor een spatbord en bagagedrager. Dit is de lichtste Rohloff-fiets die er te verkrijgen is en net als andere Santos fietsen is de Racer Lite e-bike ready.

In 3 stappen naar jouw Santos fiets

In 3 stappen naar jouw Santos fiets

1. Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

2. Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

3. Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én jij bepaalt zelf de kleur!