Santos vakantiefietsen

Santos vakantiefietsen

Met een Santos vakantiefiets ontdek je haast iedere fietsbare plek ter wereld. Iedere Santos bike is volledige te customizen. De vakantiefietsen zijn oersterk, megastabiel en volledig ontwikkeld om vol te pakken met bagage.

Santos fietsen zijn online te koop, maar voor het customizen verwijzen wij je naar onze winkels te Enschede en Almelo!

Lees meer

Producten 1-12 van 18

Pagina
per pagina

Kenmerken van de <strong>Santos Travelmaster serie</strong>

Kenmerken van de Santos Travelmaster serie

Met een Santos vakantiefiets neem je alles mee. Bagagedragers om te laden, frametassen die te bevestigen zijn en een Santos Alleshouder voor extra gear. Een vakantiefiets van Santos is standaard e-bike ready. Dus mocht je een extra zetje nodig hebben, dan kan dat met een kleine stap extra. En ben je eenmaal thuis van je vakantie, dan hoeft de fiets niet achter slot en grendel weg te stoffen. Nee, de fiets is net zo makkelijk mee te nemen als forenzenfiets. 

  • Wereldfietsen, ook voor thuis
  • Altijd stabiel, zonder gezwabber
  • Oersterk en slijtvast
  • Bewezen betrouwbaar, al jarenlang
  • Comfortabele zithouding
  • E-bike ready
  • Built for life

In 3 stappen naar jouw Santos fiets

In 3 stappen naar jouw Santos fiets

1. Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

2. Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

3. Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, barends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én jij bepaalt zelf de kleur!