Santos fietsen

Santos Custom Built

Santos bouwt Custombuilt fietsen, omdat iedere fietser uniek is. In de fabriek in Nieuw-Vennep wordt iedere fiets opgebouwd door een monteur, met aandacht voor elk detail. We zeggen ook wel: Santos – Built for Life!

Santos fietsen zijn online te koop, maar voor het customizen verwijzen wij je naar onze winkels. Broekhuis Fietsen is jouw Santos Store!

Lees meer

Producten 1-12 van 23

Pagina
per pagina

Santos | Custom built fietsen voor unieke mensen

Santos | Custom built fietsen voor unieke mensen

In 1997 begon Santos met het bouwen van fietsen, met als uitgangspunt te luisteren naar de wensen van de berijder. Er wordt dus eerst gevraagd wat de klant wil en daarna wordt de fiets gebouwd. Jouw wensen zijn de prioriteit en daar vaart Santos volledig op. De eigen R&D – research en development – afdeling ontwikkelt Santos Only onderdelen en accessoires waarmee nog beter aan de wens van de klant tegemoet gekomen kan worden. Daarnaast wordt er, in het geval van geen Santos Only onderdeel, louter gebruik gemaakt van hoogwaardige componenten. Denk aan Pinion versnellingsbakken of Rohloff versnellingsnaven.  

Wanneer je bij ons in de winkel samen met een verkoopmedewerker jouw wensen hebt besproken, komt die wens bij Santos terecht en gaat één monteur aan de slag om jouw fiets volledig gespoten en opgebouwd.

Santos bikepacking fiets customizen in onze winkel

Santos bikepacking fiets customizen in onze winkel

In onze showrooms staan een groot aantal Santos fietsen volledig rijklaar. Maar Santos is van origine een custombuilt merk, dat wil zeggen dat je jouw fiets volledig naar jouw voorkeuren kunt samenstellen. Uiteraard is de showroomfiets direct te koop, maar hoe vet is het om je eigen fiets volledig samen te stellen!?

Maak een afspraak met een van onze verkoopmedewerkers en we gaan samen aan tafel zitten om alle opties te doorlopen. De verkoopmedewerker helpt je met de keuzes en kan alle opties toe lichten. 

Door te luisteren naar waar jij de fiets voor wilt gaan gebruiken kan de verkoper het juiste model adviseren.

We bekijken samen van begin tot eind wat jij wilt. We beginnen met de serie (travel, gravel, enz.) en bekijken wel uitvoering je wilt. Veel Santos fietsen zijn ook als e-bike verkrijgbaar, die optie doorlopen we ook. Tenslotte gaan we customizen! Kies je kleur, stuur, zadel, velgen, remmen, bepakkingsmogelijkheid, enzovoort, enzovoort.

Hieronder beschrijven we in de drie stappen hoe het verder werkt.

Alle upgrades brengen extra kosten met zich mee, die tijdens de configuratie helder worden weergegeven.

Let op: voor verschillende type fietsen kunnen verschillende configuratie-opties bestaan.

In 3 stappen naar </strong>jouw Santos fiets<strong>

In 3 stappen naar jouw Santos fiets

1. Welk frame heb je nodig?

Jouw wensen bepalen de keuze van het frame. Neem je veel of weinig bagage mee? Fiets je vooral op de weg, liever onverhard of een combinatie van beide? Voor elk doel is een passend frame. En weet je, jouw frame is maar liefst in 29 kleuren beschikbaar!

2. Uitvoering

Kies de uitvoering die je wilt en dan bedoelen we het versnellingssysteem. Bij ons kun je kiezen uit een derailleur, naafversnelling (Rohloff) of bracket versnelling (Pinion), met riem- of kettingaandrijving.

3. Customizen

Stuur, zadel, banden, velgen, spatborden, remmen, verlichting, voorvork, pomp, bar-ends, dragers; je mag zelf bedenken óf je ze wilt, welke je wilt en hoe je ze wilt. Én jij bepaalt zelf de kleur!