Riese & Müller UBN

UBN Five, Six en Seven lichte urban e-bikes

De UBN e-bikes zijn gemaakt voor de stad. Stijlvol, goed uitgerust, licht en aangedreven door een stil aandrijfsysteem: Fazua Ride 60. Eenvoudige bediening en integratie voor gebruik van je smartphone!

Lees meer

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina

UBN Five

De UBN Five is het herenmodel in de UBN-serie. Geniet van strakke lijnen, minimalistische look en sportieve geometrie. Kies uit de Touring met Shimano Deore 11-speed derailleurversnelling, Silent met Shimano Alfine 8-speed versnellingsnaaf en onderhoudsarme Gates riemaandrijving of de Singlespeed zonder versnellingen en met riemaandrijving. Alles UBN Five e-bikes hebben een Fazua Ride 60 middenmotor en Fazua Energy 430 Wh accu. De cleane cockpit is voorzien van een Ring Control waarmee je de rijmodus kiest. Op de LED Hub op de bovenbuis lees je het niveau en de accustatus af. Je Smartphone gebruiken als dashboard is simpel door de geïntegreerde SP Connect-interface.

De UBN Five e-bikes zijn te customizen door te kiezen voor een Suspension kit met verende voorvork en verende zadelpen. Kies voor een Comfort Kit met breder zadel, klassieke gebogen stuur en ergonomische handgrepen.

UBN Six

De UBN Six is het damesmodel met de lage instap. Net als bij de andere modellen kun je bij de Six kiezen voor verschillende upgrades. Kies voor suspension kit voor meer comfort, met een Suntour NCX-D 63 mm verende voorvork en een verende zadelpen. Daarmee kun je alle klinkerwegen en kinderkopjes de baas.

Eén bagagedrager, vrijwel oneindige mogelijkheden: Het MIK-systeem van Basil is gebaseerd op een stevige en stabiele adapterplaat, waarop ontelbare bagagetassen, manden en fietsaccessoires, tot zelfs een hondenmand, snel, veilig en stabiel kunnen worden vastgeklikt.

Met de comfort kit heb je meer ontspanning, dankzij het klassiek gebogen stuur, verhoogde stuurpen, ergonomische handgrepen en een breder zadel.

UBN Seven

De UBN Seven is de damesvariant met mixed geometrie, ook wel unisex of stagger geometrie genoemd. Deze urban e-bike is licht, wendbaar en vooral bijzonder stijlvol. Net als de Five bedien je de ondersteuningsstanden met de Ring Control die links op het stuur zit. Deze dient tevens als aan/uit-schakelaar voor het systeem als voor de verlichting. De Leb Hub op de bovenbuis is uitgerust met Bluetooth 4.0 en biedt oplaadmogelijkheid voor je smartphone via USB-C-aansluiting. De opties zijn hetzelfde als bij de Five, dus met Suspension Kit en/of Comfort Kit. Ook is er de keuze uit de modellen Touring, Silent en Singlespeed.

Alle UBN e-bikes beschikken over de standaard connectiviteit die via Bluetooth aangeboden wordt. De standaard connectivity is gratis. Wil je meer opties, dan kies je voor een ConnectRide abonnement. Die is gratis in het eerste jaar na aanschaf van je nieuwe UBN, daarna betaal je per jaar €59,90.