Riese & Müller Nevo4

Iedere rit sportief met de Nevo4

De Nevo4 is de opvolger van de Riese & Müller Nevo. Een sportief ontwerp met ongekend rijgemak. Een allround e-bike met lage instap en krachtige ondersteuning, met standaard grote actieradius door een 625Wh accu. Langer plezier? Upgrade gemakkelijk naar een 750Wh accu

Lees meer

11 producten

per pagina

Sportief met uitstekend bereik

Ondersteuning door een Bosch Performance Line CX middenmotor met 85Nm koppel. Krachtige acceleratie, waarmee de Nevo4 op alle terreinen uit de voeten kan. Standaard met een verende zadelpen, maar kies je voor een GT-uitvoering dan is die vering nog comfortabeler. 

De Nevo 4 heeft 2 batterij-opties, de standaard 625Wh of de 750Wh accu. Welke accu je ook kiest, deze kan eenvoudig worden verwijderd via de bovenkant. Er zit tevens een laadaansluiting om de batterij op de fiets op te laten.

De fietsen zoals ze op onze website staan hebben de accu die erin zit. Wil je toch een andere accu, neem dan contact op met onze verkopers.

Smart ondersteuning en display

De cockpit is wel de grootste verandering van de Nevo naar de Nevo4. Deze e-bike komt met een Intuvia 100 display, of voor een meerprijs met een Kiox 300 display. Welke je ook kiest, het zorgt zeker voor een strakke uitstraling. Het Kiox300 scherm is optimaal geïntegreerd in het stuur. Kabels zijn keurig weggewerkt.

Het Intuvia100 heeft mooie grote letters en cijfers en geeft alle informatie die je nodig hebt. Met de LED-remote kun je tijdens het bedienen je handen op het stuur houden.

Het Kiox300 scherm is aanzienlijk luxer. Het kent bijvoorbeeld een Bluetooth connectie om een hartslagmeter te verbinden. Het heeft een kleurenscherm en heeft kaartloze (turn-by-turn) navigatie als je koppelt met je smartphone.

Veiligheid en optionele upgrade

De Nevo4 is uitgerust met krachtige koplamp met permanente dagverlichting. De GT-modellen hebben tevens een grootlichtfunctie die nog meer zicht biedt in het donker. De Magura schijfremmen zijn optioneel te upgraden met een ABS-systeem.

De MIK-achterdrager geeft je de mogelijkheid makkelijk tassen te bevestigen. Wil je meer vervoeren, dan kun je kiezen voor een extra voordrager. 

En ben jij zo'n fietser die graag offroad gaat? Kies dan voor een GX-upgrade, waarbij goede all-terrain banden met noppen worden gemonteerd.

Bekijk onderstaande video van Riese & Müller om de Nevo4 en de kenmerken uitvoerig te bekijken.