Riese & Müller Homage

Overtuiging met uniek design

Met de Homage leg je de stad aan je voeten. Opvallende lijnen in een uniek design met volledig geïntegreerde accu en motori. Met de Riese & Müller Control Technology met volledige vering ervaar je buitengewoon rijcomfort. Door de lage instap is de Homage makkelijk hanteerbaar in de stad.

Lees meer

4 producten

per pagina

<strong>Geïntegreerd</strong> designconcept

Geïntegreerd designconcept

Wie langere afstanden wil afleggen of voor iets meer hoogtemeters kiest, beschikt met de optionele DualBattery met 1.250 Wh over een actieradius van tot wel 160 km en meer. Standaard is de Homage uitgerust met een 625Wh accu. Niet alleen de accu is volledig geïntegreerd, maar ook de stuur- en onderbuis vormen één eenheid. Net zo naadloos worden de Bosch Performance Line CX motor met 85 Nm en de compacte bagagedrager met MIK-systeem in het framedesign geïntegreerd.

Comfort en <strong>veiligheid</strong>

Comfort en veiligheid

Het Control Technology systeem staat voor veiligheid en dynamiek. Volledige vering van de achterbouw heeft je perfecte tractie op ieder wegdek, ook nat en oneffen. De permanente verlichting van de superheldere Supernova 99 Mini Pro koplamp met grootlichtfunctie en geïntegreerde Supernova M99 achterlicht met remlicht functie geven je optimaal zicht en zichtbaarheid. Daarnaast is de handige positie van de laadaansluiting met sluitkap klaar om direct op te laden.