Riese & Müller Cruiser2

Ontspannen flaneren op een tijdloze e-bike

Stijlvol en ontspannen op pad op de Cruiser2, de logische opvolger van de Cruiser. Met een prachtig geïntegreerde accu in een frametas. De Cruiser2 is er als herenmodel met bovenbis, of de zogenoemde Mixte met een lagere instap.

Lees meer

3 producten

per pagina

Retro lederlook met hedendaagse technieken

De Cruiser2 is een ware blikvanger door de bruinlederen accenten. Bruine banden, handvatten en zadel. En niet te missen; de standaard frametas waarin de accu is verwerkt. Er is ruimte voor de 545Wh accu of de optionele upgrade naar 725Wh. Daarnaast houd je ruimte over voor wat kleine accessoires of voowerpen, zoals een regenjack of noodmateriaal. De frametas is duurzaam en van watervast materiaal dat de inhoud en je accu beschermt.

Voorvorkvering en zadelpen

Door de voorvorkvering worden oneffenheden in de weg opgevangen, zodat jouw rijplezier behouden wordt. Een verende zadelpen is een optie om je comfort verder te vergroten.

Smart ondersteuning

De Cruiser2 en Cruiser2 Mixte worden ondersteund door Bosch Performance Line middenmotor met smart systeem met 75Nm koppel. Met een trapfrequentieondersteuning tot 120 omwentelingen per minuut haalt deze motor zijn voorganger in. Het kent een nieuwe auto-modus, waarmee automatisch wordt geschakeld tussen Tour en Turbo (afhankelijk van de rijsituatie). Zelfs als hij uitgeschakeld is, kent de motor een lage trapweerstand.

De PowerPack 545Wh accu is standaard, maar er is keuze voor een aanzienlijk grotere 725Wh accu om je bereik te vergroten. 

Ook het display is optioneel te upgraden van een Intuvia 100 naar een Kiox 300.

Nexus of Enviolo naafversnellingen

De Cruiser2 kent 3 uitvoeringen. Twee daarvan met Shimano Nexus 8 -speed naafversnellingen en riemaandrijving en een met Enviolo 380 traploze naafversnellingen en riemaandrijving.

Cruiser2 rücktritt | Terugtraprem - Shimano Nexus 8-speed naafversnellingen - riemaandrijving
Cruiser2 silent | Magura HS22 velgremmen - Shimano Nexus 8-speed naafversnellingen - riemaandrijving
Cruiser2 vario | Magura HS22 velgremmen - Enviolo 380 traploze versnellingsnaaf - riemaandrijving