Riese & Müller E-bikes

Duitse kwaliteit tot perfectie

Twee woorden vatten de hele denkwijze van Riese & Müller samen: uit overtuiging. De passie voor fietsen en innovaties samen met hun perfectionisme domineren het werk. Het resultaat daarvan zijn tot in detail doordachte e-bikes van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve technologie en een baanbrekend design. Met andere woorden, echt Duits ingenieursschap.

Kom snel langs in onze fietsenwinkels en beleef de Experience Store van Riese & Müller!

Lees meer

Producten 1-12 van 119

per pagina

De <strong>modellen</strong>

De modellen

Alleen voortdurende verbetering leidt tot uitstekende e-bikes. Voor sporters, forenzen, gezinnen, fietsreizigers, vakmensen en voor iedereen die gewoon graag fietst. Want er is niet één e-bike voor iedereen - maar er is voor iedereen de juiste e-bike. Onze fietsexperts staan klaar om samen met u de ideale e-bike uit te zoeken. Hieronder alvast een overzicht van de fantastische modellen van Riese & Müller

Supercharger 2

Het grootste bereik om bijvoorbeeld lange fietstochten of fietsvakanties te gaan doen? De Riese Muller Supercharger 2 beschikt over twee 500 wh accu’s voor de grootste actieradius. Bovendien beschikt de Supercharger 2 al over de nieuwste Bosch Performance Line CX (4e generatie) motor. Dit biedt u de sterkste motor van Bosch die tevens ontzettend betrouwbaar is voor probleemloze fietsvakanties.

Supercharger

De Supercharger hoeft niet te pronken met zijn innerlijke kwaliteiten - hij heeft ze gewoon. Door de volledige frame-integratie van twee PowerTube-accu's van Bosch en de daarop afgestemde kleurstelling oogt de fiets aan de buitenkant al zeer sportief en als uit één stuk. De accucapaciteit tot 1.000 Wh zorgt voor een actieradius die zijn gelijke niet kent. Door het unieke rijgevoel en het comfort is elke kilometer een genot. Met de Supercharger kunt u nagenoeg eindeloze routes afleggen - zonder laadpauze.

Charger 3

Charger 3

Wanneer het accubereik bij de Supercharger 2 overbodig voor u is dan is de Charger 3 de fiets die u kiest. Deze beschikt namelijk over een 500 wh accu in combinatie met ook de nieuwste Performance Line CX (4e generatie) Bosch motor voor optimale kracht in bergachtig of heuvelachtig gebied. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals met een riem of derailleurversnelling.

Charger

De Charger wil eruit. Moeiteloos bergen beklimmen, zijn kracht meten met de wind, de weg naar het werk tot een belevenis maken. En hij wil gezien worden. De geïntegreerde Bosch PowerTube-accu laat het typische, onafhankelijke Charger-design geheel tot zijn recht komen - en uw collega's smachtende blikken uit hun auto's werpen. Zo biedt de Charger zoveel plezier in het alledaagse leven dat u zelfs in het weekend vaker een extra toertje zult gaan maken. En ook daarvoor is de Charger met zijn veelzijdige toebehoren en zijn hoogwaardige onderdelen natuurlijk perfect toegerust.

 

Charger <strong>Mixte</strong>

Charger Mixte

Geniet van een soepele mountainbike-ervaring met uiterst nauwkeurig stuurgedrag dankzij de onverslaanbare functionaliteit van de gloednieuwe Lefty Ocho voorvork, twijfelt u ook het voordeel hebt van de OutFront stuurgeometrie dankzij de speciaal aangepaste vork-offset.

Multicharger & Multicharger Mixte

Wat moet er vandaag worden vervoerd? De twee kleintjes naar de kleuterschool? Morgen dan de wekelijkse boodschappen en in het weekend de complete kampeeruitrusting voor een paar dagen aan zee. De omvangrijke laadruimte doet denken aan een e-cargo-bike - maar de Multicharger is een e-bike met een geoptimaliseerde bagageruimte en een offroad-uitstraling en als GX-model voorzien van een offroad-uitrusting voor ruw terrein. De doordachte cargo-uitrustingsmogelijkheden maken van dit model een perfecte toer-, gezins- of transport-e-bike. Daarnaast is hij precies even lang als de Charger. Dat is niet alleen ruimtebesparend, maar geeft de Multicharger veilig en wendbaar rijgedrag - ongeacht hoeveel u fietst, meeneemt of beide.

 
 

<strong>Nevo</strong>

Nevo

Lage instap? Dat klinkt op het eerste gezicht niet echt sportief. Maar bij de Nevo geldt precies het tegenovergestelde. De markante vormgeving, royale frameprofielen en scherpe vouwen beloven sportiviteit en vastberadenheid. De plaatsing vooraan aan de onderbuis maakt het niet alleen mogelijk de accu in een handomdraai te verwijderen, maar ondersteunt ook de atletische, heldere vormentaal. Maar de Nevo bekoort niet alleen door zijn uiterlijk: wie er eenmaal een rondje op gereden heeft zal evenzeer dol zijn op zijn behendige rijgedrag en de veilige handling. Een betrouwbare partner die u van iedere kilometer laat genieten - bij alledaags gebruik, maar ook tijdens toertochten.

Cruiser & Cruiser Mixte

Kent u dat ene moment waarop u zich realiseert dat u plotseling volkomen ontspannen bent? Dat ogenblik waarop u zich ervan bewust wordt dat u het alledaagse leven helemaal achter u gelaten heeft? De Cruiser is meesterlijk in dit soort momenten. Alleen al de aanblik verraadt dat hij niets liever doet dan met u door de straten te rijden en gezien te worden. De elegante kleurcombinatie van het frame, het zadel en de 28'-banden maken de Cruiser samen met discrete blikvangers in bruine lederlook tot een baken op de weg. Met zoveel stijl en zo ontspannen rijdt u met plezier nog een paar kilometers extra.

 
 
 

<strong>Swing</strong>

Swing

Puur genot, dat is wel de beste omschrijving voor de Swing: de lichte rijwind strijkt zacht over uw gezicht terwijl het landschap aan u voorbij trekt. U glijdt zo comfortabel over de weg dat u het gevoel heeft dat u zweeft, in plaats van rijdt. Dat is vooral te danken aan de gevoelige verende voorvork en de verende zadelpen. De wielen lopen licht en rollen zacht over elke ondergrond. De compacte Bosch aandrijvingen leveren een aangename ondersteuning. U zult dan ook als een blok voor de Swing vallen.

Tinker

In de stad zijn er tal van uitdagingen: in de file staan, overvolle bussen en treinen, soms met zware bagage, en dat al vóór zonsopgang. Maar geen paniek. De oplossing luistert naar de naam Tinker. Met deze compacte e-bike met 20”-wielen rijdt u iedereen zonder stress en met een brede lach op uw gezicht voorbij. Zijn frame is zo slim van omvang dat hij heel snel een paar treden omhoog gedragen of in de kofferbak van de auto gelegd kan worden. En zelfs in een volle fietsenkelder is voor de Tinker gegarandeerd nog wel een plekje.