Riese & Müller

Ten Tusscher is Experience Store van Riese & Müller

Twee woorden vatten de hele denkwijze van Riese & Müller samen: Uit Overtuiging! Kom snel langs in onze fietsenwinkels in Almelo of Enschede en beleef de Experience Store van Riese & Müller!

Lees meer
Riese & Müller?>

Producten 1-12 van 112

Pagina
per pagina

Riese Muller | altijd jouw ultieme top e-bike

De passie voor fietsen en innovaties samen met hun perfectionisme domineren het werk. Het resultaat daarvan zijn tot in detail doordachte e-bikes van de hoogste kwaliteit, met de meest innovatieve technologie en een baanbrekend design. Met andere woorden, echt Duits ingenieursschap.

Riese & Müller is een van de eerste e-bikefabrikanten die sinds het seizoen 2017/2018 gebruik maakt van Bosch DualBattery Technology en sindsdien worden vele modelreeksen van deze technologie voorzien. Dit maakt de e-bikes ongeëvenaard qua actieradius en hoogtemeters - natuurlijk met hetzelfde unieke rijgevoel. Zo rijdt u bij lange ritten niet alleen twee keer zo ver, maar hoeft u zich bij het dagelijks gebruik niet meer te bekommeren om uw actieradius.

Riese & Müller customizen in onze winkel

Riese & Müller customizen in onze winkel

In onze showrooms staan een groot aantal Riese & Müller e-bikes, speed pedelecs en elektrische bakfietsen volledig rijklaar. Maar ben je op zoek naar een net wat andere kleur of afmontage? Of wil je een andere accu op je e-bike? Geen probleem. Onze medewerkers in de winkel gaan graag me je om tafel om jouw fiets te configureren. Samen met een van onze productspecialisten ga je rustig bij een computer zitten om jouw nieuwe fiets naar jouw voorkeuren samen te stellen. En weet je niet zeker welke Riese & Müller bij jouw fietsstijl past? Door onze jarenlange ervaring kunne onze verkoopmedewerkers jouw wensen vertalen naar de juiste uitvoering van de fiets. Het is namelijk heel belangrijk dat je de juiste aandrijving kiest het gebruik waarvoor de fiets bedoeld is.

Samen doorlopen we stap voor stap de onderdelen die aangepast kunnen worden. Over het algemeen kun je kiezen voor verandering of upgrade van: framekleur, framemaat, display, evt. een comfort kit voor meer comfort (niet altijd beschikbaar), voordrager met of zonder tas, uitrustingsopties, RX software (voor een connected e-bike), slot en meer. 

Alle upgrades brengen extra kosten met zich mee, die tijdens de configuratie echter helder worden weergegeven.

Let op: voor verschillende type fietsen kunnen verschillende configuratie-opties bestaan.

Riese & Müller RX-hardware

Bij bepaalde Riese & Müller fietsen is er de optie te upgraden met RX-hardware. Daarbij wordt een RX-chip geplaatst die je vervolgens via de RX Connect app app koppelt aan je smartphone. Je hebt zo toegang je je eigen My Bike-account.

Met de volledige RX-services profiteer je van locatiebepaling van je fiets via GPS. Digitaal fietsalarm middels een notificatie van de chip naar je smartphone, zodra de digitaal beveiligde e-bike wordt verplaatst. De laadstatus van de accu van de RX Chip wordt weergegeven en bij een lage laadstatus wordt een melding verzonden.  De RX Chip registreert ritten automatisch, zodat deze in de app met rijduur, afstand, kaartoverzicht en CO2-besparing kunnen worden weergegeven.

De RX Connect App is voor Google Android 10 of hoger en voor Apple iOS 13 of hoger verkrijgbaar en wordt permanent bijgewerkt.

Optionele GT uitvoering

Bij de meeste Riese & Müller fietsen kun je kiezen voor een GT uitvoering. Zo'n GT uitvoering kent enkele comfortabele extra's.

Cane Creek Thudbuster verende zadelpen

Anders dan de veelal gebruikte Satori verende zadelpennen, veert de Thudbuster van Cane Creek schuin naar achteren. Dit systeem is comfortabelere voor je heupen, rug en ruggengraat en wervelkolom. Doordat de zadelpen niet recht naar beneden veert, blijft je heup in een natuurlijke positie en kantelt deze niet. Dit voorkomt pijn in dit gebied. Fietsers met rug- en/of heupklachten hebben veelal veel baat bij dit systeem.

Brede 62 mm banden

Schwalbe Super Moto-X banden van 62 mm breedte geven je een enorm voordeel op comfort en controle, zeker op oneffen wegen.