Liv Avail

Een endurance racefiets voor epische gran fondo's

De Avail van Liv is een endurance bike, afgestemd op lange ritten. De fiets is soepel, snel en gemaakt om langdurig te presteren.

Lees meer
Liv Avail?>

5 producten

Vanaf 1.799,00
per pagina

Avail Advanced of Avail AR?

Advanced staat voor de carbon uitvoering. AR staat voor aluminium. 

In beide gevallen kies je voor een heerlijke soepele racefiets die klaar is voor lange soloritten. Door de mogelijkheid brede banden te gebruiken is het meer een all-road fiets dan een typische wielrenner. De Avail stelt je in staat een kortere route te kiezen als je daar zin in hebt. Uiteraard geen singletracks, maar een beetje offroad is prima te doen met de Avail. 

In zowel het geval van de Advanced als de AR staat het cijfer dat erachter komt voor de hoogwaardigheid in afmontage. Zo wordt bijvoorbeeld de AR 1 afgemonteerd met Shimano 105 en de AR 3 met Shimano Sora. Zo werkt het dus ook bij de Advanced. Lees de specificaties op de pagina van de fiets voor de exacte onderdelen en afmontage.

 

Liv Avail Advanced

De Avail Advanced is er voor de wielrensters die al langer genieten van het wielrennen. Een carbon fiets is dan de volgende stap en met de Avail Advanced ben je klaar voor grotere uitdagingen.

 

Liv Avail AR

De Avail AR is de ideale racefiets voor beginners. Licht ALUXX aluminium maakt de fiets goed te handelen. Ook krijg je fiets daardoor lekker snel op gang.