Larry vs Harry

Bullitt bakfietsen voor cargo of gezin

Larry vs Harry presenteert al jaren de Bullitt en eBullitt. De pedaalaangedreven klassieker en de ontbrekende schakel tussen auto en fiets! Alle Bullitts zijn grotendeels naar eigen wens op te bouwen. Kies je kleur, schakelsysteem, motor, bagage-opties en meer!

Lees meer
Larry vs Harry?>

1 product

per pagina

Bouw je eigen Bullitt bakfiets

Kom naar onze winkel om samen met een verkoopmedewerker alle verschillende opties door te nemen. Met of zonder motor. Kies je kleur uit verschillende prachige naamgevingen als Lizzard King (groen), Clockwork (oranje) en Major Tom (rood/oranje) en allemaal met eigen graphics. Daarnaast kies je ook voor derailleur- of naafversnellingen (Shimano XT, Nexus 5 of Alfine 11). 

Ten slotte zijn er verschillende opties voor stuur, zadel, stuurpen, zadelpen, slot, bodemplaat (voor bagage of personenvervoer), bagagebox of regenkap, enzovoort. 

Sommige upgrades komen met een meerprijs, andere zijn kosteloze opties.

Larry vs Harry eBullitt

De eBullitt van dit Deense cargobike merk heeft een Shimano middenmotor. Kies uit een STEPS 6100 of een EP8 variant. De 6100 komt standaard met een 418Wh accu. Tegen meerprijs is een upgrade naar 504Wh of 630Wh accu mogelijk. De EP8 heeft een 504Wh accu standaard en kan geüpgradet worden naar 630Wh.

De STEPS 6100 motor heeft een koppel van 60 Nm. De EP8 - ook wel liefkozend 'Powerhouse' genoemd - heeft een krachige 85 Nm koppel.

Gebouwd voor veiligheid

Veiligheid was voorwaarde 1 voor zowel Larry als Harry. Waar hun ontwerpcriteria nog wel eens verschillen en daar de basis van het ontwerp ligt, was veiligheid toch altijd het meest kritieke punt. Hun eigen kinderen groeiden op in ene Bullitt!

Het lage zwaartepunt maakt een Bullitt stabiel, zowel voor vracht als passagiers belangrijk voor een veilige rit. 

Voor zowel cargo als personen zijn er verschillende comfort accessoires beschikbaar. Een cargobox, regenkamp, zijbalken en meer. De eBullitt wordt standaard met lampen geleverd die voldoen aan de stengste Europese wetgevingen. 

See it yourself