Koga hybride fietsen

Sublieme kwaliteit gecombineerd met een prachtig uiterlijk

KOGA, het merk van Nederland op het gebied van lichte stads- en toerfietsen. Sublieme kwaliteit gecombineerd met een prachtig uiterlijk van de fiets. Met de vele modellen van de F3 en de Venya biedt KOGA altijd het model dat bij jou past! 

Lees meer

Producten 1-12 van 36

Pagina
per pagina

Koga <strong>F3</strong>

Koga F3

De Koga F3 is niets minder dan de perfecte toerfiets voor woon-werkverkeer en lange fietstochten. De Koga F3 staat bekend als een lichte stads- hybridefiets en daarom zeer populair bij fietsers die snel en licht willen fietsen. Zowel verkrijgbaar in een derailleur- als naafversnelling, mocht je nog minder onderhoud willen biedt Koga zelfs nog een fantastische F3 aan met Gates riem.

Koga Venya

Wil je iets minder sportief zitten dan op de Koga F3 maar wel een lichte en snelle fiets dan is de Koga Venya de ideale keuze. De Koga Venya biedt een wat comfortabelere houding aan en die ten opzichte van de F3 over hydraulische velgremmen beschikt. Ook de Koga Venya is verkrijgbaar in een lichte derailleur uitvoering of riem of dichte kettingkast uitvoering voor minder onderhoud. Net als bij vele Koga fietsen biedt de Venya comfort door de geweldige Feathershock vering die Koga zelf heeft ontwikkeld.

 

Sublieme <strong>afwerking</strong>

Sublieme afwerking

Koga is een merk die je de hoogste kwaliteit wil bieden, dit is dan ook de reden waarom ze hun fietsen fantastisch afwerken door de lasnaden mooi glad af te werken. Bovendien worden kabels altijd mooi afgewerkt door het frame voor een zo clean mogelijke look.

Feathershock

De Koga Feathershock voorvorkvering is een geweldige innovatie van Koga om comfort te bieden maar wat vele malen lichter is dan een standaard voorvorkvering die in de meeste fietsen wordt gemonteerd. Door de Feathershock vering krijgt de fiets een nog mooiere uitstraling.