Koga Pace

Voel het ritme van de stad

De meest sportieve elektrische fiets in de Koga collectie is met uitstek de Koga Pace. Deze fiets is zowel verkrijgbaar in een normale uitvoering als in de high speed (B20) uitvoering. Bovendien kun je kiezen uit een fiets met een derailleurversnelling als met een riemuitvoering voor minder onderhoud aan jouw e-bike. Fiets je het liefst lange rondes door een heuvelachtig landschap, dan zijn de Pace B05 E-bikes zeer geschikt. De Pace B10 E-bikes zijn voorzien van een naafversnelling en riemaandrijving.

Lees meer

3 producten

Vanaf € 5.199,00
Vanaf € 5.199,00
per pagina

Koga Pace B10

De Koga Pace is een sportieve e-bike met dito looks. Krachtige ondersteuning door een Performance Line CX middenmotor met 85Nm koppel. Voor langere ritten voeg je een range extender toe aan de standaard PowerTube 500Wh accu die netjes verborgen in het frame zit. Het Kiox scherm stelt je in staat je smartphone te koppelen via de Bosch app. Zo kun je het display ook als bijvoorbeeld navigatie gebruiken. De B10 heeft een onderhoudsarme Gates CDX riemaandrijving en schakelt moeiteloos en traploos met de Enviolo naaf

Al met al geniet je van ultiem comfort in een sportieve e-bike met weinig onderhoud.

Koga Pace B10 2022

Het nieuwe model heeft vooral qua looks een flinke metamorfose ondergaan. Meer elegantie en onder andere uitgerust met Koga Light Design. En het e-bikesysteem is vervangen door het Smart systeem van Bosch.

 

Koga Pace B05

De Koga Pace B05 is het sportieve Pace model met derailleurversnellingen. Uitgerust met de kwalitatieve Shimano Deore XT groepset. Een Bosch middenmotor geeft je de kracht die nodig is om een heuvel aan te kunnen en snel te accelereren. In combinatie met een 500Wh accu geniet je van een flinke actieradius. Op het Kiox display lees je de belangrijkste e-bike gegevens helder af. Koppel aan je smartphone via de app om ook gebruik te maken van navigatie.