Idworx oPinion

Vetrouwde Idworx met Pinion versnelling

Een directe afgeleide van de All Rohler, maar dan met bracketversnellingen. Pinion versnellingen hebben een groter bereik en bevindt zich in de bottom bracket. Het frame is iets anders geconstrueerd, met onder meer een extra grote steekas om de ketting (of riem) te spannen.

Lees meer

7 producten

per pagina

Klaar voor de volgende wereldreis

De oPinion is uitgerust met een 6-, 12- of 18-speed Pinion transmissiesysteem. Verder is het nagenoeg dezelfde robuuste alleskunner als de All Rohler. Met schijfremmen, brede Almotion banden van Schwalbe, stevige dragers met de optie Lowriders te plaatsen, comfortabel stuur met ergonomische handvatten. 

Net als andere Idworx fietsen is ook de oPinion flink te upgraden met allerlei opties, zoals kettingbescherming, riemaandrijving, een aanpasbare DaCage bidonhouder om grote flessen te kunnen plaatsen of een geveerde zadelpen.

Er zijn 3 verschillende oPinion modellen:
oPinion: De 'reguliere' uitvoering. Een heavy-duty trekkingbike met tal van opties voor je (wereld)reis.
oPinion BLT: Vernoemd naar een MTB-trail op Cypress mountain (Canada), de Boulder, Logs and Trees trail. Gemaakt voor het zware werk met een MTB-geometrie.
oPinion eT: Gebaseerd op de BLT, maar dan met ondersteuning van een Neodrives Z20 achterwielmotor.

Nieuw | Idworx oPinion eT

De nieuwe elektrische vakantiefiets van Idworx. De oPinion eT, gebaseerd op de oPinion BLT. Check de video hieronder voor alle specs.