Idworx vakantiefietsen

Naar iedere uithoek van de wereld

Idworx noemt het zelf reis- en trekkingfietsen. En op dat gebied zijn onbetwist één van de beste fabrikanten. Menig fietstest in Nederland en Duitsland roemde een type Idworx al om de kwaliteiten. Zoek je verder op de website van Idworx dan zie je daar vele topbeoordelingen langskomen. En zoek je dan nog wat verder, dan zie je dat een Idworx reisfiets overal ter wereld al geweest is.

Lees meer

Producten 1-12 van 29

Pagina
per pagina

Wat kenmerkt een Idworx vakantiefiets?

Idworx biedt een totaalconcept, waarmee je echt onbevangen op wereldreis kunt gaan. Het is niet alleen het frame en de vork, maar ook vele onderdelen die van eigen makelij komen. Zo streeft Idworx naar perfectie en is alles optimaal op elkaar afgestemd. Idworx trekking fietsen zijn dan ook extreem robuust, wat zorgt voor een hele lange levensduur.

De vakantiefietsen voldoen onder andere aan de criteria: duurzaam, betrouwbaar, onderhoudsarm en zo licht mogelijk. Daarnaast bevat ieder type doordachte details om je reis zo comfortabel mogelijk te maken. Brede banden, bevestigingsmogelijkheden, geometrie, ergonomie, en andere details zijn zo ontwikkeld dat de fiets maximaal voldoet aan alle criteria.