Idworx

Ride it all, all the time

Ontstaan uit ervaringen van mountainbikers, wereldfietsers en fietsforensen. Idworx trekkingfietsen kenmerken zich door de volledig zelf samen te stellen aandrijvingen en opties. Kom langs in onze fietswinkels in Almelo en Enschede en laat je adviseren!

Idworx fietsen zijn online te koop, maar voor het customizen verwijzen wij je naar onze winkels te Enschede en Almelo!

Lees meer

Producten 1-12 van 33

Pagina
per pagina

Idworx | Sterke, betrouwbare, onderhoudsarme en lichte topfietsen

Idworx | Sterke, betrouwbare, onderhoudsarme en lichte topfietsen

Idworx is gestart en ontwikkeld door de 4e generatie uit de roemrijke Gaastra familie, die in het verleden Batavus en later Koga startten. Gerrit Gaastra begon met Idworx om hoogwaardige fietsen te bouwen die nieuwe maatstaven zetten voor de meest optimale combinatie tussen functionaliteit, gebruiksgemak, duurzaamheid, onderhoudsongevoeligheid en fietsplezier. De kennis van de fietsenbranche en liefde voor details maken Idworx fietsen tot de zeer gewaardeerde fietsen die het zijn.

Idworx onderdelen

Idworx ontwikkelt samen met toeleveranciers exclusieve onderdelen die alleen op de eigen fietsen gemonteerd worden. Voorbeelden daarvan zijn Long-Life kettingbladen, een eigen kettingkast voor 28” trekkingmodellen en andere hoogwaardige onderdelen en accessoires. Deze onderdelen kunnen bij de configuratie van een Idworx fiets veelal gekozen worden als extra optie of upgrade van de standaard uitvoering.

Idworx fiets customizen naar eigen voorkeuren

Idworx fiets customizen naar eigen voorkeuren

In onze showrooms staan een groot aantal Idworx fietsen volledig rijklaar. Maar Idworx is van origine een merk dat naar eigen voorkeur kan worden samengesteld. Dat wil zeggen dat je jouw fiets kunt configureren. Uiteraard is de showroomfiets direct te koop, maar het is natuurlijk net zo fijn om jouw wensen door te kunnen voeren.

Maak een afspraak met een van onze verkoopmedewerkers en we gaan samen met jou achter de computer zitten om alle opties te doorlopen. De verkoopmedewerker helpt je met de keuzes en kan alle opties toe lichten.

We bekijken samen van begin tot eind wat jij wilt. We starten met de keuze voor een herenmodel – met bovenbuis – of een midden of lage instap, ook wel damesmodel genoemd. Vervolgens kies je de framemaat die bij je past. Daarna komt het grote customizen. Kies je kleur, aandrijvingsopties en extra’s. Bij Idworx kun je bijvoorbeeld kiezen voor een upgrade naar een Rohloff of Pionion transmissiesysteem. Maar ook een ander stuur, stuurpen, velgen, brede banden en extra opties voor dragers behoort tot de mogelijkheden.

Alle upgrades brengen extra kosten met zich mee, die tijdens de configuratie helder worden weergegeven.

Let op: voor verschillende type fietsen kunnen verschillende configuratie-opties bestaan.