Huka

Een aangepaste fiets die je wereld vergroot

Huka maakt aangepaste fietsen om je wereld makkelijker te maken. Ben je niet meer of minder in staat een klassieke tweewieler te berijden, dan zorgt Huka voor een oplossing. Zo ben je weer mobiel en kun je in alle vrijheid zelfstandig de weg op. 

Huka aangepaste fietsen zijn volledig te configureren. Kom langs in de winkel voor meer info. 

Lees meer

1 product

per pagina

Huka fietsen uit Oldenzaal

Waarom wij voor Huka kiezen? Enerzijds simpelweg omdat we iedereen een fiets gunnen en een mobiel leven toewensen. Met een Huka aangepaste fiets is er voor een grote groep mensen een oplossing om weer de weg op te gaan. Anderzijds is er de regionale binding, omdat Huka gevestigd zit in Oldenzaal.

De lijntjes met Huka zijn dan ook kort en we kunnen snel handelen door de snelle bereikbaarheid.

Ben je op zoek naar een aangepaste fiets? Kom dan naar onze winkel voor een verkennend gesprek. Vervolgens sturen we je naar Huka in Oldenzaal om te bekijken wat de ruime mogelijkheden zijn. En belangrijker nog; in Oldenzaal kun je naar hartenlust alle modellen testen. Heb je een keuze gemaakt. Dan kunnen we de fiets bij ons later leveren en verloopt alle service ook bij ons. Zo heb jij er verder geen zorgen over.

Alle modellen zijn dus te testen in Oldenzaal. Benieuwd naar alle mogelijk modellen? Bekijk de collecite van Huka.

Huka driewieler

Onbezorgd fietsen op een driewielfiets. Zowel voor volwassenen als voor kinderen heeft Huka driewielfietsen. 

Huka Cortes

De Huka Cortes is de driewieler voor volwassenen. Een stabiele fiets met lage instap en ergonomische zit die is ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde zitspecialisten. Uitgerust met een Shimano STEPS of Bafang middenmotor om je te ondersteunen. Je hebt de keuze uit een zit met lage rugleuning, hoge rugleuning of gepolsterde zit met instelbare rugleuning.

De Huka Cortes is naar eigen wens te configureren. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Huka Vasco

De Huka Vasco is een meer klassiek ogende driewieler. In vergelijking met de Cortes zit je meer rechtop. Je zit op een echt fietszadel en meer boven de trappers. Het geeft meer het gevoel van een klassieke fiets met twee wielen. 

De elektrische driewieler is naar wens te configureren met diverse opties en accessoires. De Vasco heeft altijd een middenmotor en heeft hydraulische schijfremmen aan de achterzijde die ook in natte omstandigheden uitstekend werk leveren.

Kies bij de configuratie uit tal van opties, zoals een twistschakelaar of duimversteller, een anders stuur, pedalen, de kleur en eventuele accessoires zoals een mand of tas. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

 

Huka City

De Huka City is de driewielfiets met lage instap. Leverbaar in twee maten. Kies uit verschillende optie om te configureren naar je eigen voorkeur. Kies bijvoorbeeld uit een versie met terugtraprem of een met een versnellingsnaaf met 8 versnellingen. De City is ook met elektrische ondersteuning te verkrijgen. Daarmee wordt trappen lichter en is het fietsen minder vermoeiend. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Tandems en duofietsen

Huka ontwikkeld naast driewielfietsen ook tandems en duofietsen. De duofiets Orthros is een populaire 'social bike'. De Copilot is een tandem waarbij de begeleider achtetop zit en de passagier voorop. Zo ervaar je als passagier meer plezier aan het fietsen. De Copilot is er ook als 3-wiel uitvoering, de Copilot 3.