GripGrab

Het hele jaar fietsen met GripGrab

Rijd het hele jaar met de veelzijdige collectie van GripGrab. Handschoenen, overschoenen, arm- en beenwarmers, sokken, helmmutsen en veel meer. Kom naar 1 van onze winkels om deze accessoires te shoppen.

Lees meer
GripGrab?>

Voor alle seizoenen en omstandigheden

GripGrab is er in alle seizoenen en in alle omstandigheden, zelfs de meest barre. Ben je op zoek naar arm- en beenwarmers? Dan kies je uit verschillende uitvoeringen. Dat geldt ook voor de overschoenen, handschoenen, helmmutsen en sokken.

Windproof

Alle items met windproof in de naam beschermen je tegen de wind. Een extra laag in de binnen- of buitenlaag beschermt tegen de wind. 

Waterproof

Waterproof items beschermen tegen de regen. Overschoenen, sokken, handschoenen, helmmutsen, enzovoort. Alles is bij GripGrab ook voor regenritten te koop.

Road - MTB - Gravel

Voor alle type rijders is er keuze. Wielrenners hebben net een andere houding in het stuur, waardoor de handschoenen bijvoorbeeld anders gestikt worden bij de vingers. Of MTB-handschoenen met meer stoot- en schuurbescherming. Bij overschoenen is er onderscheid i.v.m. de schoenplaatjes onder de schoen. 

GripGrab handschoenen

GripGrab heeft altijd de perfecte handschoenen voor jouw fietsactiviteit. 

Winterhandschoenen

Waterproof, windproof, deep winter, merino, enzovoort. Voor condities tot onder 0 zijn er handschoenen. Neem de Lobster Windproof Deep Winter. De naam zegt waarschijnlijk al voldoende, de lobster vorm houdt de vingers bij elkaar waardoor deze langer warm blijven.

Midseason handschoenen

Herfst- en lentehandschoenen, of zoals ze officieel heten: spring-autumn. Dunnere handschoenen voor die periode. En ook weer wind- en/of waterwerend te verkrijgen.

Zomer handschoenen

De zomerhandschoenen van GripGrab zijn puur ter bescherming. Dus met gelpadding voor comfort in je handpalm. Maar ook MTB handschoenen die de volledige hand bedekken om je handen te beschermen tegen takken en dergelijke.

Handschoenen met grip, padding en touchscreen

Grip om niet van je stuur te schieten. Padding voor comfort en touchscreen compatibiliteit zodat je in de kou je handschoenen aan kan laten wanneer je je navigatie of telefoon moet bedienen.

GripGrab overschoenen

Arctic, RaceAqua en RaceThermo, Primavera, Windproof, Waterproof en nog meer benamingen die als naamgever al aardig in een hoekje te plaatsen zijn. Arctic is er voor antarctische omstandigheden wanneer de ijsberen met kachels slepen. RaceThermo is voor wielrennen in de kou. RaceAqua is diezelfde bezigheid in de regen. En ga je voor stijl en praktisch? Dan adviseren wij de Flandrien Waterproof Road overschoenen (zie video onder).

 

GripGrab sokken

Koude en natte voeten maken je rit tot een slopende bezigheid. Daarom heeft GripGrab voor alle omstandigheden sokken. Ook voor de stylefetisjisten. Enkelhoogte, middelhoog, en UCI-proof hoog. Aerosokken? Uiteraard!

Voor de koude omstandigheden kies je voor merino en het liefst nog waterwerend. Laat je inspireren door TIm Wiggins, GripGrab Rider die hieronder vertelt over de Waterproof Merino Thermal Socks.

 

GripGrab mutsen

Houd je hoofd koel! Of warm! Of droog. Of allemaal! GripGrab mutsen zijn er voor de zomer om te beschermen tegen UV en je zweet op te vangen, zodat het niet in je ogen drupt. Voor de winter zijn er uiteraard dikkere uitvoeringen. Mutsen - of ook wel helmmutsen - passen onder je helm en zijn dus ideaal als basis voor de winter.

Naast mutsen zijn er ook hoofdbanden, koerspetten en helmcovers. 

GripGrab nekwarmers

Een buff (dat is een antonomasie: een merknaam dat een soortnaam is geworden) is veelzijdig te gebruiken. Als nekwamer, sjaal, hoofdband, of als muts. Deze zijn er - je voelt het al aankomen - in allerlei soorten bij GripGrab. Fleece thermal, merino en reflective bijvoorbeeld.

GripGrab arm-, knie- en beenwarmers

Arm-, knie- en beenwarmers zijn handig als het net niet koud genoeg is voor lang-lang en niet warm genoeg voor kort-kort. Ga je 's ochtends vroeg van huis en is het nog wat kouder? Arm- en beenwarmers zijn onderweg makkelijk uit te trekken en bij je te steken. Zo ga je met de juiste hoeveelheid kleding van start, maar kun je aanpassen als het nodig is.

Deze warmers hebben allemaal een siliconen strip aan de binnenzijde die de kledingstukken goed op de plek houden. 

Kies voor thermal als het echt koud is en je met bijvoorbeeld je favoriete koersbroek (kort) op pad wil. Zegt het KNMI dat er er in de loop van de dag regen kan komen? Steek dan Aquaproof arm- en beenwarmers in je achterzak, zodat je voorbereid bent als het KNMI het bij het juiste eind heeft.