Giant TCR Advanced

De total race bike

De Giant TCR Advanced is lichter, stijver en sneller voor optimale prestaties. Presteer nog beter tijdens je training of wedstrijden met de Giant TCR Advanced racefiets, of zoals Giant hem zelf ook noemt; The Total Race Bike!

Lees meer

Producten 1-12 van 13

Pagina
per pagina

<strong>Giant TCR</strong>, all in technologie

Giant TCR, all in technologie

De Giant TCR serie is er voor hen die maximale ondersteuning willen bij het behalen van hun doelen op de weg. Of dit nou scherper demarreren is of je persoonlijk record verscherpen, de Giant TCR helpt je daarbij. Giant beschrijft de TCR als de Total Race Bike, dus de ideale allround racefiets, perfect geschikt voor een vlakke rit maar ook voor de bergen.

Profiteer van een lichtere, stijvere en snellere racefiets dankzij meerdere technische ontwikkeling van Giant. Onder Andere aerodynamische buizen op strategische plekken, extra bandenspanning en geïntegreerde schrijfremtechnologie zorgen ervoor dat dit Giants best presterende racefiets is. De Giant TCR Advanced heeft bovendien ruimte voor banden tot 32mm zodat je in alle weersomstandigheden en op de meeste ondergronden onbezorgd kunt fietsen. Alle TCR racefietsen worden afgemonteerd met hoogwaardige Shimano onderdelen voor een soepele rijervaring.