Giant Propel Advanced

De full-carbon racefiets

De Propel Advanced is de full-carbon racefiets van Giant. Met een frame gericht op efficiëntie en totale controle is deze aero racefiets gemaakt voor de fanatieke fietser die het maximale uit zichzelf en zijn materiaal wil halen.

Lees meer

6 producten

per pagina

<strong>Giant Propel</strong> Advanced, de carbon aero racefiets

Giant Propel Advanced, de carbon aero racefiets

De Giant Propel Advanced is de geschikte racefiets voor de fietser die op zoek is naar efficiënte, snelheid en totale controle in een aero frame. Dankzij het gebruik van Advanced-grade composite is het frame uiterst licht en is de stijfheid optimaal voor de fanatieke gebruiker. De aero elementen zijn over de hele fiets terug te vinden, bijvoorbeeld in de afgekorte afgekorte elliptische aero buisvormen en de aero cockpit. 

De Giant Advanced Propel Disc 2 wordt geleverd met een Shimano 105 groepset en hydraulische schijfremmen. Terwijl de Giant Advanced Propel disc 1 wordt geleverd met SRAM Rival eTap AXS en hydraulische schijfremmen. De banden zijn voorbereid op tubeless en gaan tot een max van 28mm, zoals een echte racefiets betaamt. Door deze opties is de Propel geschikt voor alle fietsers die op zoek zijn naar een fiets waarmee ze kunnen domineren op de weg!